sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Odlična forma i još jedan važan faktor na strani domaćeg tima

Odlična forma i još jedan jako važan faktor su danas na strani domaćeg tima, meč okvirno možete preuzeti okvirno do 21 sat, a predložena kvota je 1,98.

Ekipa El Nacionala, predstavnik je Ekvadora u kvalifikacijama za najjače takmičenje Južne Amerike – Copa Libertadores. Da ove godine razmišljaju ozbiljno o plasmanu u grupnu fazu govori i podatak da su u prvom kolu lako savladali bolivijsku Guabiru u dva meča 3:1 i 6:1. El Nacional je tim koji je treći najtrofejniji tim Ekvadora sa 13 titula, a sa 22 učešća u Kopa Libertadores takmičenju su klub sa najviše učešća iz Ekvadora. Ove godine ubedljivo su osvojili drugu ligi i plasirali se u najjači rang takmičenja, a plasman u kvalifikacija za Kopa Libertadores, ostvarili su preko Kupa Ekvadora. Pripreme su odradili odlično i savladali neke jako dobre rivale, poput Deportivo Kalija sa 3:0 i LDU Quita u gostima sa 1:2. Ono što je njihova velika prednost jeste činjenica da će igrati u Quitu na ogromnoj nadmorskoj visini, što ne pogoduje većini rivala koji gostuju ovde.

Ekipa Independiente Medeljin je predstavnik Kolumbije koji je do ove pozicije došao tako što je na ukupnoj tabeli za celu godinu bio drugi tim lige, a na taj način se obezbeđuju kvalifikacije. Međutim u novoj sezoni ovaj tim igra jako loše, nemaju pobedu u uvodnih pet mečeva lige Kolumbije, najpre su u prva dva kola remizirali sa Juniorom 1:1 i Santa Feom 1:1, da bi potom zabeležili tri poraza Envigado 2:1, Le Equidad 2:0, America de Cali 1:0. U odnosu na prošlu sezonu otišlo je dosta igrača, a verovatno dvojica najboljih Vladimir Hernandez, kao i Cambindo.

Mišljenje urednika: Jako dobare partije El Nacionala tokom priprema, a potom i dva uvodna meča kvalifikacija, kao i jako loše partije današnjeg gosta navode nas na činjenicu da će domaćin danas pokušati da iskoristi svoj teren na velikoj nadmorskoj visini da stekne prednost pred revanš, sjajna je kvota na igru k/p 1 (pobeda domaćina na poluvremenu ILI na kraju meča) po kvoti 1,98.

2:2 (0:1)  gost izjednačio pred sam kraj meča, domaćin promašio penal

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje