sreda, 17. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaća ekipa bez 13 igrača na jednom veoma važnom meču po njih

Danas se nastavljaju utakmice Lige Nacija. Kao i do sada, za vas smo izdvojili meč na kojem neka ekipa ima velikih problema sa sastavom.

Za danas smo odabrali meč između Francuske i Austrije.

20:45h France-Austria

Trener Francuske reprezentacije Didije Dešamp preživljava zaista težak period. Nakon sjajne igre i osvajanja svetskog prvenstva i kada su svi očekivali da Francuzi nastave svoju dominaciju na krilima jedne zaista sjajne generacije, dogodilo se nešto totalno drugačije. Prvo neuspeh na Evropskom prvenstvu, a zatim nastavak loših igara i u Ligi Nacija. Trenutno su u svojoj grupi na poslednjem mestu sa samo 2 osvojena boda. Imaju niz od 4 meča na kojima nisu slavili. Na sve te probleme nadovezali su se i kadrovski problemi.

Dešamp je imao velikih problema pri sastavljanju ekipe za ova dva meča Lige Nacije, koji su ujedno i glavna provera pred Svetsko prvenstvo. Na današnjem meču Dešamp ne može da računa na veliki broj igrača.

Pre samog objavljivanja sastava zbog povreda su ispali:  Paul Pogba, Presnel Kimpembe, Ibrahima Konate, Lucas Hernandez, N’Golo Kante, Anthony Martial, Kingsley Coman i Benzema. U toku priprema iz kampa reprezentacije su se zbog povreda povukli još i Adrien Rabiot, Hugo Lloris, Theo Hernandez,Boubacar Kamara ,Lucas Digne. Dakle, ukupno 13 reprezentativaca je trenutno van stroja za Francusku.

Danas oni igraju protiv Austrije i to sa impretivom pobede. Prvi meč ovih timova u Austriji je završen rezultatom 1-1. Nisu ni Austrijanci bez problema, naime njima je povređen jedan od glavnih napadača Saša Kalajdžić, a osim njega u timu nema ni Konrad Laimera, Valentino Lazara, Florian Grillitscha, Stefan Ilsankera.

Svakako da su izostanci kod Francuza drastično značajniji.

Očekivani sastavi:

France possible starting lineup:
Maignan; Pavard, Kounde, Varane, Mendy; Guendouzi, Tchouameni, Camavinga; Griezmann; Mbappe, Giroud

Austria possible starting lineup:
Lindner; Lainer, Trauner, Lienhart, Alaba; Sabitzer, Schlager, Siewald; Baumgartner; Arnautovic, Gregoritsch

Prognoza: Francuzi jesu favoriti jer imaju toliko dobrih igrača,ali ova kombinacija igrača je retko kad igrala zajedno na terenu,posebno vezni red i odbrana i tu će imati Austrija koliku toliku priliku makar da zapreti.

Tip: Gost 1+ @ 1.80 – 2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje