četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaći tim oslabljen zbog izostanaka i zimskog prelaznog roka!

Domaći tim će večeras biti oslabljen, kako zbog pet izostanaka, tako i zbog toga što nakom zimskog prelaznog roka nema petoricu fudbalera koji su bili redovni ove sezone. Hoće li gost to na neki način uspeti da iskoristi? Utakmica je na programu od 23 časa po našem vremenu.


U pitanju je prvo kolo argentinskog Kupa, a od 23 časa po našem vremenu sastaće se Estudiantes La Plata i Laferrere, a bolji iz ovog duela ide na boljeg iz duela Central Cordoba – San Telmo. Utakmica se igra na neutralnoj lokaciji.

Domaćin se takmiči u argentinskoj Superligi, gde nakon 22 odigrane utakmice ima 8 pobeda, 6 remija i 8 poraza uz gol razliku 22:20 i ima 30 osvojenih bodova. Može se reći da će upravo i sredina tabele biti njihova krajnja pozicija na kraju sezone, jer su u prilično monotonoj seriji gde su na poslednjih 9 utakmica upisali svega 1 pobedu, 5 remija i 3 poraza. Sa druge strane terena biće Laferrere koji se takmiči u ligi Primera C – Clausura, gde nakon 7 odigranih utakmica ima 2 pobede, 3 remija i 2 poraza uz gol razliku 8:8 i 9 osvojeni bodova. Ono što možemo da primetimo kod obe ekipe je upravo tvrda igra, koja je vrlo karakteristična za klubove iz ove države. Na poslednjih 10 susreta imaju 5 pobeda, 3 remija i 2 poraza, oba minimalnim rezultatom 1:0.

Kada je reč o izostancima, za domaći tim neće igrati Martín Cauteruccio (6n/2g/0a, centarfor), Enzo Kalinski (16n/1g/1a, centralni vezni), Juan Fuentes (15n/0g/0a, centralni bek), Marcos Rojo (9n/0g/0a, centralni bek) i Franco Sivetti (0n/0g/0a, defanzivni vezni). Takođe, klub su u zimskom prelaznom roku napustili Edwar López (18n/3g/1a, centarfor), Gonzalo Jara (10n/0g/0a, centralni bek), Manuel Castro (14n/1g/0a, desni vezni) i Matías Pellegrini (7n/1g/0a, levo krilo). Iako nemamo relevantnih podataka o gostima, kod njih je tokom zimskog prelaznog roka otišao samo golman Sebastián Blázquez, koji se penzionisao. Iako ne možemo da znamo u kom će sastavu gosti da izađu na teren večeras, teško je verovati u bilo koji drugi scenario osim u onaj da će izaći u što jačem sastavu kako bi pružili maksimalan otpor favorizovanom domaćinu.

Fotografija preuzeta sa sajta: https://twitter.com/EdelpOficial/status/1234871156848525312/photo/1

Napomena: Svako spominjanje domaćina odnosi se na ekipu Estudiantesa, zato što su na papiru domaćini, iako se utakmica igra na neutralnom terenu.


Mišljenje urednika: Da li su domaći kvalitetniji rival? Svakako. Da li je kvota od 1,20 potcenjivačka? Smatramo da jeste. Pokušaćemo optimistično sa kontra hendikepom na goste, gde je kvota 2,05. Ukoliko uspete da pronađete još veći kontra hendikep, gde je tip prolazan i ako gosti izgube uz 2 gola razlike, tip je još bolji, a kvota verovatno varira između 1,50 i 1,60. U svakom slučaju, srećno, šta god da se odlučite.

1:1 – Prolaz gostiju posle penala


Image by Free-Photos from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje