utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaći tim u daleko težoj poziciji večeras, a kvota na njega polako pada!

Interesantno je da kvota na pobedu domaćina večeras polako pada, a mi ga ne vidimo kao apsolutnog favorita. Oslabljeniji su, u lošijoj formi, a igraće protiv vrlo motivisanog protivnika. Predložena kvota je 1.88, a utakmica počinje od 19:30.


U pitanju je treća liga Francuske – „National„, a od 19:30 po našem vremenu sastaće se Versailles i Dunkerque. Trenutno stanje na tabeli je takvo da domaći tim zauzima 6. mesto uz skor 2-1-1, gol razliku 5:4 i 7 osvojenih bodova, dok gosti zauzimaju 1. mesto uz skor 3-0-1, gol razliku 7:2 i 9 osvojenih bodova. Odmah iza njih nalazi se Avranches, koji ima lošiju gol razliku – 7:4.

Počećemo od izostanaka, kojih ima više u domaćem timu. Za domaći tim neće igrati Mondy Prunier (2n/1g/0a, centarfor), Pierre-Yves Polomat (3n/0g/0a, levi bek), Dan Delaunay (0n/0g/0a, golman), Jeremain Lens (1n/0g/0a, desno krilo), Gustave Akueson (3n/0g/0a, centralni bek) i Inza Diarrassouba (2n/0g/0a, defanzivni vezni). Za goste neće igrati El Hadji Egny (4n/0g/0a, centralni vezni), Thomas Vannoye (0n/0g/0a, centralni bek) i Adam Abeddou (7n/0g/0a, ofanzivni vezni). Kao što možete da primetite, izostanci kod gosta su malo manje relevantni, jer su u pitanju većinski fudbaleri koji ove sezone nisu igrali.

Takođe, treba imati u vidu da je ovo susret trećeligaša, ali je prošle sezone Versailles bio četvrtoligaš, a Dunkerque drugoligaš. Dakle, jedni su se popeli rang iznad, a drugi ispali u niži rang. Trenutno su gosti iz nešto slabije forme prešli u nešto konstantniju, te očekujemo da u istom ritmu nastave i protiv novog trećeligaša, te nam na ovom duelu najrealnije deluje podela bodova. Ipak, probaćemo sa predlogom „X2&0-3“ po kvoti 1.88, jer na ovakvim utakmicama ne viđamo često mnogo golova. Takođe, čista dupla šansa na gosta plaća se kvotom 1.50, a nešto rizičnije, ali isto primamljivo, deluje i igra „X2&1P0-1“ po kvoti 2.00.

2:0 (1:0)


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ predlozi, već predlozi zasnovani na mišljenju urednika zasnovanog na osnovu iznetih informacija. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Photo by Jan Piatkowski on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje