utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaći tim u prednosti zbog umora kod gosta!

Domaći tim biće u prednosti zbog umora kod igrača gosta, takođe postoji mogućnost da će deo tima gosta biti odmoren za ovaj meč. Meč okvirno možete preuzeti do 15 časova, a predložena kvota je 1,80.

Radi se o susretu Prve lige Alžira, a od 15 časova sastaju se Magra i USM Algere, radi se o meču u okviru 12.kola (USM Algere je odigrao samo 7 mečeva do sada).

Magra je tim koji se nalazi na 12.mestu sa skorom 3 pobede, 3 remija i 5 poraza uz gol razliku 10:12. Na domaćem terenu pružaju dosta bolje partije i imaju 3 pobede, 1 remi i 2 poraza i gol razliku 7:5. Magra je mali grad na istoku Alžira, a tim je sastvaljen isključivo od domaćih igrača.

Sa druge strane je USM Alger, tim koji je poslednju titulu uzeo 2018/19, ali svakako spada u velikane u Alžiru, trenuto su zbog obaveza njihovih igrača u nacionalnom timu odigrali samo 7 utakmica i imaju skor 5 pobeda, 1 remi i 1 poraz uz gol razliku 9:4. U gostima su odigrali tri meča uz 2 pobede i 1 poraz i gol razliku 4:2. Čak osam igrača ovog tima bilo je na spisku selektora Alžira za mečeve u novembru gde su jako kratkom periodu igrali tri meča, to su Benbot, Belaid, Radouani, Baouche, Chita, Djahnit, Meziane i Mahious, neki od njih najverovatnije danas neće biti u sastavu jer im je potreban odmor, a tek su se timu priključili pre dva dana.

Prethodan tri meča na domaćem terenu Magra je neporažena od današnjeg rivala. Pobede 1:0, 2:1 i 1:1 (uz pobedu posle produžetka 2:1)

Mišljenje urednika: Iako domaći tim nije ni blizu veliki kao gost, mišljenja smo da zbog pozitivne tradicije, umora gosta i činjenice da će im faliti neki od ključnih igrača, domaći tim može da ostane neporažen uz ne tako efikasan meč, predlog 1X&0-3 po kvoti 1,80.

1:1


ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje