Domaći tim u dosta težoj poziciji ulazi u ovaj meč, neće moći da računa na čak 10 fudbalera, a među njima su prvi strelac i prvi golman ekipe. U goste im dolazi ekipa koja neće imati izostanaka, i tu vidimo njihovu prednost. Utakmica je na programu od 14:30, a mi predlažemo kvotu 1.73.


U pitanju je italijanski Kup „Coppa Italia Serie C„, tj. četvrtina finala istog. Utakmicu koju izdvajamo odigraće AlbinoLeffe i Catanzaro od 14:30 po našem vremenu. Domaćin je u prvom kolu pobedio Lecco 2:1, potom Pro Vercelli 3:2, a na kraju Trento 3:2. Catanzaro je bio slobodan u prvom kolu, da bi potom pobedio Cataniu i Palermo rezultatom 1:0.

Kada je reč o izostancima, za AlbinoLeffe neće igrati Alberto Savini (1n/0g/0a, golman), Andrea Pagno (9n/0g/0a, prvi golman), Diego Borghini (8n/0g/0a, centralni bek), Michael Ntube (8n/0g/0a, centralni bek), Gaël Genevier (5n/0g/0a, defanzivni vezni), Francesco Gelli (11n/0g/3a, ofanzivni vezni), Jacopo Manconi (13n/7g/0a, sekundarni napadač, prvi strelac), Sacha Cori (13n/2g/1a, centarfor), Mihai Gusu (16n/0g/1a, desni bek) i Riccardo Martignago (4n/0g/1a, sekundarni napadač).

AlbinoLeffe se takmiči u okviru Grupe A treće lige Italije, gde trenutno zauzima 6. mesto uz 22 boda iz 15 odigranih duela, dok gosti zauzimaju 5. mesto u grupi C uz 24 boda iz istog broja odigranih duela. Ne bismo preterano poredili kvalitete ove dve grupe, jer su suštinski sličnog kvaliteta, te bismo istakli da i ove dve ekipe igraju šaroliko, u vrhu su tabele, a pitanje koliki im je domet i kolika im je želja da doguraju daleko u kupu.

Na 5 od poslednjih 6 (ujedno i ukupnih) utakmica između ove dve ekipe naplatili smo predlog „0-2“, te se nadamo da ćemo i danas moći da naplatimo predlog „X2&0-3“ po kvoti 1.73 jer smatramo da je gost bliži pobedi, uz umereniji broj golova.

0:1


Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Photo by Joshua Hoehne on Unsplash

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.