petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin bez devetorice, a gost za medije najavio da ide na pobedu!

Domaći tim će večeras biti bez čak devetorice redovnih fudbalera, a samo neki od njih su prvi golman i prvi strelac ekipe. Sa druge strane imamo gosta koji će najverovatnije biti u punom sastavu, a za medije je najavio da će ići na pobedu. Kakav ishod možemo da očekujemo? Utakmica se igra večeras, a najbolje je da tipujete do 22 časa, ukoliko želite, ali možete i nešto kasnije.


U pitanju je argentinsko takmičenje „Copa de la Superliga„, a tačno u ponoć sastaće se Patronato i Godoy Cruz u okviru šesnaestine finala ovog takmičenja. Bolji iz ovog sastaće se sa jednom od najboljih južnoameričkih ekipa, ekipom po imenu Boca Juniors.

Deo žreba na kom se nalaze dati rivali.

Ono zbog čega izdvajamo ovaj meč jesu izostanci domaćina, kojih ima mnogo, ali i želja gostiju da dođu do pobede.

Za domaći tim neće igrati Abel Peralta (4n/0g/0a, desni vezni), Pablo Ledesma (10n/0g/0a, centralni vezni), Gastón Gil Romero (16n/0g/0a, defanzivni vezni), Nicolás Pantaleone (14n/0g/1a, levi bek), Francisco Apaolaza (14n/1g/1a, centarfor), Lautaro Comas (15n/0g/0a, sekundarni napadač), Sebastián Bértoli (25n/0g/0a, prvi golman ekipe), Renzo Vera (17n/1g/1a, centralni bek) i Gabriel Carabajal (24n/6g/4a, ofanzivni vezni, prvi strelac ekipe). Interesantno je da se prvi golman ekipe penzionisao 9. aprila ove godine, tako da će mrežu morati da čuva Federico Costa, koji je bez profesionalnog nastupa ove sezone, dok je prošle sezone branio na svega jednoj utakmici. Što se tiče izostanaka gosta, nismo uspeli da pronađemo relevantne informacije, osim onih da je trener gostiju izjavio da će večeras morati da idu na pobedu i da će upitni biti Joaquín Varela (3n/0g/0a, centralni bek) i Luciano Pizarro (7n/0g/0a, defanzivni vezni).

Trener Godoy Cruz-a, Lucas Bernardi, razgovarao je sa akreditovanim medijima pre putovanja u Paranu gde igra protiv Patronata u okviru gore pomenutog takmičenja.

Lucas Bernardi je optimističan pred večerašnji duel.

Trener je počeo da govori o važnosti ovog takmičenja za svoj tim: „Od kada smo u Paragvaju pokušali da povratimo što više igrača, idemo u Paranu da potražimo pobedu, jer nas to interesuje, kao i sva takmičenja u kojima zastupamo instituciju i branimo štit“, tvrdi on.

Na ono što traži u meču u ponedeljak, on je odgovorio: „Da ponovo steknemo poverenje, da izađemo iz negativnih situacija koje smo imali u poslednje dve utakmice. Imamo dug put i nadamo se da to ne utiče na nas jer znamo da je to deo fudbala.“

Mišljenje urednika: Kvota da će gost uspeti da ostane neporažen na ovoj utakmici iznosi 1.60 u trenutku pisanja članka, a smatramo da ista ima odgovarajuću vrednost.

1:1


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje