subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin bez petorice, u igri četvorica koja nisu igrala prošlo kolo!

Kao što piše i u naslovu, domaćin bez petorice, u igri četvorica koja nisu igrala prošlo kolo. Gost će imati svega jedan izostanak, a sigurno da je ovaj meč od ogromne važnosti za iste. Možete da tipujete do 17 časova, ali i nešto kasnije, uživo.


U pitanju je 29. kolo italijanske „Serie B„, a od 17:30 po našem vremenu sastaće se Spezia i Empoli. Spezia se trenutno nalazi na 5. mestu na tabeli i realno je očekivati da sezonu završi na sličnom mestu i tako obezbedi plasman u plej-of za ulazak u viši rang. Sa druge strane, Empoli je na 9. mestu i nadomak je zone za plej-of, a s obzirom na to da se igra ukupno 38 kola, do kraja je moguće videti svakakve scenarije. Ipak, ono što jeste za očekivati je upravo borba Empolija za ulazak u viši rang. Benevento suvereno drži 1. mesto i teško će ga ispustiti, dok nas očekuje ogromna borba za preostale pozicije.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Ono što je interesantno jeste da će danas Spezia biti oslabljena. Za domaći tim neće igrati Juan Ramos (13n/0g/1a, levi bek), Matteo Ricci (24n/5g/4a, defanzivni vezni), Antonio Di Gaudio (5n/1g/0a, levo krilo), Soufiane Bidaoui (17n/3g/1a, levo krilo) i Federico Ricci (27n/4g/3a, desno krilo). Takođe, u ekipi će biti Ragusa, Bastoni, Reinhart i Vitale, koji u prošloj utakmici nisu bili u protokolu, tako da je ekipa ima izmenjen sastav u određenoj meri. Za goste neće igrati Davide Merola (17n/6g/0a, centarfor) i možda Marcello Gazzola (4n/0g/0a, desni bek, upitan), ali će on verovatno da nastupi.

Izvori:
https://empolifc.com/i-convocati-azzurri-per-spezia-empoli/
https://www.acspezia.com/news/seriebkt-speziaempoli-sono-22-i-convocati-aquilotti.21419.html

Kada je reč o međusobnim odnosima, interesantno je da je Spezia samo jednom pobedila Empoli, i to u aprilu 2013. godine. Mi se nadamo da će Empoli večeras da igra dobro, posle pauze koja je trajala više od 3 meseca. Nije moguće očekivati goleadu, kao i uvek kada prvenstvo počne nakon duže pauze, a mi se nadamo da će gost uspeti da ostane neporažen. Predlozi „X2“ i „X2&0-3“ plaćaju se kvotama 1.50 i 1.95.

1:0 (0:0)

Međusobni odnosi – Printscreen/Flashscore.com

Photo by Catia Climovich on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje