petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin danas bez prva tri strelca ekipe!

Domaći tim će biti u problemu zbog izostanaka bitnih fudbalera, a teško da je razlika između ove dve ekipe velika, što ide u korist gostima. Pored toga, tradicija je na strani gosta, kao i sasvim dobra forma, te očekujemo uzbudljiv meč i težnju ka tome da gosti iskoriste bitne izostanke domaćih. Utakmica počinje večeras od 21 čas po našem vremenu.


Reč je o 19. kolu portugalske lige „LigaPro„, a u pitanju je 2. rang portugalskog ligaškog fudbala. Sastaće se Academica i Academico Viseu, a stanje na tabeli je takvo da se domaćin nalazi na 7. mestu na tabeli, a gost na 9. mestu sa svega 2 boda manje. Kladionice blago favorizuju domaći tim, koji igra prilično tvrdo ove sezone, a postavlja se pitanje da li je to zaista tako.

Printscreen/Flashscore.com

Krenimo od forme, gde Academico Viseu ima svega 1 poraz na poslednjih 11 susreta, što dovoljno govori o tome koliko je ekipa uigrana. Sa druge strane, Academica na poslednjih 11 susreta ima 5 poraza, 1 remi i 5 pobeda, dok su i međusobni susreti na stadionu večerašnjeg domaćina u znaku gostujuće ekipe, koja na poslednjih 5 ima 2 pobede i 3 remija.

04.11.18 LP Academica Academico Viseu 0 : 1
13.01.18 LP Academica Academico Viseu 1 : 1
06.07.17 CF Academica Academico Viseu 1 : 1
19.03.17 LP Academica Academico Viseu 1 : 2
10.11.13 TP Academica Academico Viseu 2 : 1
(0 : 0)

Kada govorimo o izostancima, za domaći tim neće igrati Zé Castro (17n/3g/0a, centralni bek, kapiten, prvi strelac ekipe), Derik Lacerda (15n/3g/1a, centarfor, drugi strelac ekipe), Hugo Almeida (13n/1g/0a, centarfor) i Ricardo Dias (19n/2g/1a, defanzivni vezni, drugi strelac ekipe), dok za goste nemamo relevantne podatke pred ovaj meč. Academica iovako igra prilično tvrdo ove sezone, a igrači koji postižu najviše golova neće biti na terenu danas, što samo predstavlja prednost za goste.

Mišljenje urednika: Portugalci, pogotovo drugoligaši, često umeju da budu rezervisani i da ne srljaju na gol više. Moguće je očekivati takav scenario i večeras, a mi ćemo da pokušamo sa predlogom „X2“ po kvoti 1.70, jer se nadamo da je večeras pravo vreme da gosti iskoriste izostanke i nastave svoju tradiciju.

2:0


Image by smirnoff-nw from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje