subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin je u naletu, a igra protiv u odbrani oslabljenog gosta

Ovaj meč je na programu danas od 16 časova. Domaćin igra čvrsto i teško prima golove. Gost će danas biti oslabljen naročito u odbrani, gde će na teren istrčati bez 4 standardna igrača u odbrani. Domaćin bi to trebao da iskoristi i da upiše važno tri boda. Predložena kvota je 1.45.


Najava meča: Danas će se u terminu od 16 časova po našem vremenu u okviru 7. kola elitne Škotske lige sastati ekipe Glazgov Rendžersa i Dandi Junajteda. Posle prvih 6 kola Rendžers je lider sa 16 od maksimalnih 18 osvojenih bodova. Ima 3 boda više od Hibernijana i 6 više od ljutog rivala Seltika koji ima i dva meča manje. Ima gol razliku 11:0, tako da su mrežu sačuvali preko 540. minuta u prvenstvu. Najbolji strelac tima u dosadašnjem delu je Kent sa 3 postignuta gola. Dandi Junajted je sezonu startovao sa 7 osvojena boda (2 pobede, remi i 3 poraza) uz gol razliku 4:8. Kao gost je posle 2 tesne pobede upisao poraz od Kilmanroka sa 4:0. Najbolji strelac tima je Klark sa 2 data gola.

Izostanci u gostujućem timu: Dandi Junajted danas neće moći da računa na 4 igrača u odbrani, a u pitanju su: stub odbrane Mark Connolly (6 meča / 0 golova), Liam Smit (2/0), Ryan Edwards (1/0) i Paul McMullan. Van sastava će biti i veznjak Florent Hotti, a upitan je i napadač Lawrence Shankland.

Tradicija: je nešto što ne ide u prilog velikanu iz Glazgova danas. Današnjeg rivala je pobedio samo 1 u 5 poslednja meča, dok je u ostala 4 slavio Dandi Junajted. Ipak ono što može radovati izabranike Stiva Džerarda je da su se sa Dandi Junajtedom poslednji put susreli pre 6 godina.

Mišljenje urednika: Na ovom meču će se uglavnom sve pitati Rendžers, koji ne sme gubiti ovakve utakmice, ako želi da skine Seltik sa trona. Ni na jednom meču dva tima (po 6 ova rivala) nije viđeno više od 5 golova). Kada sagledamo te činjenice kao dobar izbor po mišljenju urednika se nameće igra 1 i 3-5 sa kvotom @1.85 / MaxBet, a svakako može se pokušati i sa nekom hrsbrijom kombinacijom, koja donosi jaču kvotu.

4:0


Slika preuzeta sa sajta: https://www.cbssports.com/soccer

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje