ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin sa B timom zbog mnogo bitnijeg meča

Jedan tim će danas odmoriti sve startere zbog mnogo bitnijeg susreta koji ih očekuje, meč okvirno možete preuzeti okvirno do 21 sat, a predložena kvota je 1,60 i kvota 1,77.

Estudiantes La Plata je posle završetka lige na 5.mestu svu svoju pažnju usmerila na međunarodno takmičenje u okviru Kopa Sudamerikane, gde ih očekuje revanš meč protiv brazilskog tima Korintijans, prvi meč je završen 1:0 za Brazilce. U prvom meču Kopa de la Liga ekipa Estudiantesa je takođe odmarala neke od startera i poražena je od Belgrana 2:1. Danas je sigurno da će ekipa biti odmorena i da će na teren rezervisti i mladi igrači bez puno minuta. Sigurno je da u timu neće biti igrača L.Godoy-a koji ima problem sa kolenom, Hose Sosa , Santiago Askacibar и B. Rolhajser.

Očekuje se da Estudiantes izađe u sastavu:  Fabricio Iacovich (0 mečeva); Ezequiel Orbe (0 mečeva -18 godina), Federico Fernández (0 mečeva – 34 godine), Juan Cruz Guasone (7 mečeva, 3 kao starter), Gastón Benedetti (17u/2g/1a); Deian Verón (2 meča kao rezervista), Nicolás Palavecino (3 meča – 20 godina), Franco Zapiola (10 utakmica, 3 kao starter), Alexis Castillo (0 mečeva – 20 godina); Mauro Méndez (20 utakmica/4 gola – 9 kao starter), Matías Godoy (19 mečeva- 5 kao starter)

Što se tiče ekipe Union de Santa Fe, tim je završio sezonu u ligi sa jako dobrom formom, imali su samo 1 poraz na poslednjih 12 mečeva, uz 6 remija i 5 pobede. U ovom novom takmičenju su krenuli remijem 1:1 protiv Rasinga, a igrao je najjači tim koji na raspolaganju ima trener Kristijan Gonzalez.

U poslednjem meču odigranom u martu slavio je Union de Santa Fe rezultatom 2:0.

Mišljenje urednika: Igrači i navijači Estudiantesa su u potpunosti okrenuti revanšu protiv Korintijansa, pa smo mišljenja da će ovde gosti imati ozbiljnu šansu da ostanu neporaženi, jer će igrati protiv dosta izmešanog sastava domaćina, igra G1+ (gost daje gol) plaća se kvotom 1,60, dok se igra X2 plaća nešto bolje kvotom 1,77.

1:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje