petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin se nalazi u očajnoj formi i bez nekolicine igrača ulazi u naredni duel

Gosti su favoriti za pobedu na ovom duelu, protiv tima koji „ne zna“ za pobedu u poslednjem periodu, a pritom ima i određenih kadrovskih problema…Utakmicu možete odigrati do 18h…

Jedan od parova 29. prvenstvenog kola prvog ranga belgijskog fudbala „Jupiler League“ biće i susret između timova, Cercle Brugge i Standard.

 

CERCLE BRUGGE se trenutno nalazi na trinaestom mestu na prvenstvenoj lestvici sa do sada 28 osvojenih boda iz isto toliko utakmica. U poslednjem periodu ostvaruje izuzetno slabe rezultate, jer su bez pobede na poslednjih deset susreta u nizu (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali). Velikih problema imaju u fazi odbrane, te u ovom trenutku sa 54 primljenih pogodaka imaju drugu najslabiju defanzivu u ligi, a na predhodnih šest mečeva, primali su po najmanje dva pogotka. Pored toga, na predstojećem duelu biće oslabljeni neigranjem nekolicine igrača – K.Appin (vezista – 7/0/0), J.Taravel (defanzivac – 18/0/1), I.Kone (vezista – 23/0/0), P.N’Guinda (defanzivac – 1/0/0), B.Lambot (defanzivac – 13/1/0).

STANDARD sa druge strane, zauzima četvrtu poziciju na tabeli uz 47 sakupljenih bodova. Sada igraju protiv tima koji im žargonski rečeno „leži“, jer su ostvarili čak sedam pobeda na poslednjih devet međusebnih susreta (gledajući sva takmičenja u kojima su se sastajali). Na ovom duelu imaju ulogu favorita (kvota na njihovu pobedu je u padu), a eventualnom pobedom mogli bi da poprave svoj trenutni plasman na tabeli.

Mišljenje urednika: Mnoštvo stvari ide u prilog gostujućeg tima – trenutna forma, pozicija na tabeli, kadrovski problemi koji ima domaći sastav, tradicija koja je na strani Standard-a, pa i sama razlika u kvalitetu ovih ekipa, navodi na to da su gosti dosta bliži pobedi na ovom susretu. Možda, kao najbolja solucija za tipovanje ovog duela, jeste ta da će gostujući fudbaleri postići najmanje dva pogotka na ovom susretu – G2+ / @1.75, imajući u vidu njihov efikasan stil igre, kao i izuzetno poroznu defanzivu koju ima Cercle Brugge…Mi smo se opredelili za ovaj tip, a Vama želimo puno uspeha…

Predloženi tip je prošao na poluvremenu 0:2 prvo poluvreme

Glavni sudija N.Verboomen

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 18:00 na stadionu „Jan Breydel“.

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje