petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin u jako lošoj formi, danas bez 7 igrača

U jednom od mnoštva mečeva od 20 časova koji se igraju u Francuskoj i Holandiji će se sastati i današnji rivali. Domaćin igra u lošoj formi i ima problema sa izostacima, pa se gost nada da će upisati novu pobedu i tako još više napredovati na ligaškoj tabeli.


Najava meča: Večeras će se u terminu od 20 časova u okviru holandske druge lige, sastati ekipe Helmonda i Jong PSV.


Helmond: je na 19. mestu na tabeli sa 14 osvojena boda od kojih je 9 osvojio kao  Ima prosek golova od 2.9 po meču kao domaćin, ali uglavnom su lopte završavale u njegovoj mreži. Danas neće moći da računa na 7 igrača među njima su nalaze: dva odbrambena igrača: M. Verkoelen koji je suspendovan, kao ni na standardnog desnog beka iz Kurikaa – M. Felunda, vezni igrači J. Van Der Gaag (20/1), B. Brusselers (16/1) i O. Valenas koji je zbog povrede napustio teren u prošlom kolu. Iz napada će pored mladog F. Zeldenrusta meč propustiti i R. Sprangers sa Haitija (21/3).


Jong PSV: se nalazi na 5. mestu na tabeli sa 44 osvojena boda. Njegovi mečevi su najefikasniji, a kao gost je na proseku od 4.6 gola po meču.


Mišljenje urednika: Holandska druga liga je popularna za igru zbog činjenice da na njenim mečevima viđemo puno golova. Gost igra veoma efikasno, a danas će za rivala imati tim koji ima problema ne samo u formi već i u pogledu izostanaka. Na vama je na osnovu datih informacija da izaberete adekvatan tip. Dobar izbor je igra gost daje 2 ili više golova na meču – G2+ @1.50 / MaxBet

Kraj 0:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje