četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin u ozbiljnom igračkom problemu!

Domaćin će na ovom susretu biti u potencijalnom problemu zbog velikog broja izostanaka, a neće računati na 9, ili čak 10 fudbalera. Utakmica je na programu od 19 časova, a mi predlažemo kvotu 1.63.


Reč je o utakmici 17. kola nemačkog prvenstva „Regionalliga Bayern„, a od 19 časova sastaće se Unterhaching i Buchbach. Domaći su odigrali svega 13 kola ove sezone, a gosti 16, tako da je stanje na tabeli takvo da su domaći u zaostatku od 9 bodova, ali imaju i 3 utakmice manje. Ipak, samo jedna ekipa može u viši rang, a nismo došli ni do polovine sezone, tako da su sve karte otvorene.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o izostanciam, za Unterhaching neće igrati Patrick Hasenhüttl (46n/18g/5a, centarfor), Leonard Grob (1n/0g/0a, centralni vezni), Fabian Scherger (0n/0g/0a, golman), Niclas Anspach (35n/7g/1a, ofanzivni vezni), Dominik Stahl (0n/0g/0a, defanzivni vezni), José Pierre Vunguidica (11n/1g/0a, levo krilo), Felix Göttlicher (23n/0g/2a, centralni bek), Markus Schwabl (37n/0g/13a, desni bek) i Julien Richter (32n/2g/0a, ofanzivni vezni), dok je zbog povrede upitan Stephan Mensah (5n/0g/0a, desno krilo). Svi podaci iz zagrada odnose se na prošlu sezonu, a neki fudbaleri koji prošle sezone nisu imali nastupa, ove sezone jesu. Za Buchbach neće igrati Andreas Steer (5n/0g/0a, golman), Moritz Sassmann (9n/0g/0a, centralni vezni) i Manuel Mattera (3n/0g/1a, centralni vezni). Isto važi i za podatke gostujućih igrača, koji će večeras biti daleko kompletniji.

Gosti na poslednjih 14 susreta imaju svega 2 poraza, 4 remija i 8 pobeda, dok domaći igraju šaroliko, a samo na poslednjih 5 susreta imaju 3 poraza, 1 remi i 1 pobedu. Dakle, izgleda da su gosti ipak u maloj prednosti večeras.

Izvor: https://www.spvggunterhaching.de/aktuell/news/buchbach-zu-gast-im-sportpark/

U skladu sa svim spomenutim, predlažemo „W2“ po kvoti 1.63, a u slučaju remija ulog nam se vraća. Probaćemo na ovaj način, da ne bismo komplikovali sa golovima, ali svakako da možete da tipujete i nešto drugo, ako smatrate da ima izglednije šanse za prolaz.

2:2

Predlozi nisu sto posto sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!


Photo by Tobias Flyckt on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje