Domaćin će na ovom susretu biti u potencijalnom problemu zbog velikog broja izostanaka, a neće računati na 9, ili čak 10 fudbalera. Utakmica je na programu od 19 časova, a mi predlažemo kvotu 1.63.


Reč je o utakmici 17. kola nemačkog prvenstva “Regionalliga Bayern“, a od 19 časova sastaće se Unterhaching i Buchbach. Domaći su odigrali svega 13 kola ove sezone, a gosti 16, tako da je stanje na tabeli takvo da su domaći u zaostatku od 9 bodova, ali imaju i 3 utakmice manje. Ipak, samo jedna ekipa može u viši rang, a nismo došli ni do polovine sezone, tako da su sve karte otvorene.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o izostanciam, za Unterhaching neće igrati Patrick Hasenhüttl (46n/18g/5a, centarfor), Leonard Grob (1n/0g/0a, centralni vezni), Fabian Scherger (0n/0g/0a, golman), Niclas Anspach (35n/7g/1a, ofanzivni vezni), Dominik Stahl (0n/0g/0a, defanzivni vezni), José Pierre Vunguidica (11n/1g/0a, levo krilo), Felix Göttlicher (23n/0g/2a, centralni bek), Markus Schwabl (37n/0g/13a, desni bek) i Julien Richter (32n/2g/0a, ofanzivni vezni), dok je zbog povrede upitan Stephan Mensah (5n/0g/0a, desno krilo). Svi podaci iz zagrada odnose se na prošlu sezonu, a neki fudbaleri koji prošle sezone nisu imali nastupa, ove sezone jesu. Za Buchbach neće igrati Andreas Steer (5n/0g/0a, golman), Moritz Sassmann (9n/0g/0a, centralni vezni) i Manuel Mattera (3n/0g/1a, centralni vezni). Isto važi i za podatke gostujućih igrača, koji će večeras biti daleko kompletniji.

Gosti na poslednjih 14 susreta imaju svega 2 poraza, 4 remija i 8 pobeda, dok domaći igraju šaroliko, a samo na poslednjih 5 susreta imaju 3 poraza, 1 remi i 1 pobedu. Dakle, izgleda da su gosti ipak u maloj prednosti večeras.

Izvor: https://www.spvggunterhaching.de/aktuell/news/buchbach-zu-gast-im-sportpark/

U skladu sa svim spomenutim, predlažemo “W2” po kvoti 1.63, a u slučaju remija ulog nam se vraća. Probaćemo na ovaj način, da ne bismo komplikovali sa golovima, ali svakako da možete da tipujete i nešto drugo, ako smatrate da ima izglednije šanse za prolaz.

2:2

Predlozi nisu sto posto sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!


Photo by Tobias Flyckt on Unsplash

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here