utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin u večerašnji meč ulazi bez 6 igrača u poslednjoj liniji

Na ovom meču domaćin neće moći da računa na 6 odbrambena igrača među kojima se nalazi i kapiten tima. Uz njih 6 upitan je i napadač koji je prošle sezone bio drugi strelac tima. Gost neće imati izostanaka, a ima jedan od najboljih napada u ligi. Meč možete odigrati najkasnije nešto pre 21h po našem vremenu. Predložena kvota je 1,65.


Najava meča: Danas će se u terminu od 20:45 po našem vremenu u okviru 2. kola Portugalske Primeira lige (elitni rang takmičenja) sastati ekipe Belenenses i Famalicao. Belenenses je prošlu sezonu završio na 15. mestu i samo bod ga je delio od nižeg ranga. Međutim, ima sjajan start nove sezone i u 1. kolu je kao gost, iznenadio i pobedio ekipu Gimaraeša sa minimalnih 1:0. U ovom meču mu kladionice daju ulogu blagog favorita. Famalicao je prošlu sezonu završio na 6. mestu kao 4 najbolji napad lige. Ovu sezonu je startovao ubedljivim porazom od Benfike 1:5 na svom terenu. Gledajući iz ugla tradicije Famalicao ne zna za poraz od Belenensesa, te na 3 meča ima pobedu i dva remija uz gol razliku 6:3 u svoju korist. U prilog mu ide i vrednost tima gde je gotovo tri puta skuplji od današnjeg rivala. Videćemo da li može do prvih bodova u ovoj sezoni, ali je realno očekivati da gost bar zatrese mrežu rivala.


Izostanci u domaćem timu: će se pre svega odraziti na igru u odbrani gde nedostaju 6 igrača, među kojima se nalaze štoperi: kapiten tima Goncalo Silva, Brazilac Edvardo Kau i Ricardo Pereira, kao i bekovi Nilton Varela, Francisko Varela i Chima Akas. Pored pomenuta 6 igrača iz poslednje linije upitan je i nastup napadača Cassiera (ove sezone 1 meč / 0 golova, dok je prošle bio drugi strelac tima).  


Mišljenje urednika: Kladionice domaćinu daju ulogu favorita, a prevashodno zbog stila igre domaćina ne treba očekivati naročito efikasan meč i više od 3 gola na utakmici. Međutim, gost ima dobar napadački potencijal, a i domaćin je oslabljen u odbrani, pa je očekivano da hit u Portugaliji iz prošle sezone zatrese mrežu. Možete se odlučiti za neku hrabriji igru, a po mišljenju urednika dobar izbor je igra, gost 1-2 golova, koja donosi kvotu od @1.65 u sportskoj kladionici MaxBet

1:2


Slika preuzeta sa sajta: https://www.itl.cat/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje