subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćini imaju velikih problema za izostancima, dok se gosti nalaze u veoma dobroj formi

Mogu li gosti da iskoriste činjenicu što domaćini imaju kadrovskih problema i da stignu do pozitivnog rezultata na ovom susretu…Utakmicu možete odigrati do 16h….

Jedan od parova 36. kola drugog ranga engleskog fudbala „Championship“ biće i duel između timova, Derby County i Sheffield Wednesday.

 

DERBY COUNTY se trenutno zbog slabije gol razlike nalazi izvan pozicija koja vode u doigravanje za plasman u „Premier League“ naredne sezone. U proteklom kolu su napokon upisali trijumf (nakon preokreta), jer predhodno nisu zabeležili pobedu na pet duela u nizu (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali). Osetan je njihov „pad“ u igri u predhodnom periodu, posebno u fazi odbrane, gde su „kapitulirali“ na svakoj od poslednjih šest utakmica. Pored toga, na ovom meču biće oslabljeni neigranjem nekolicine igrača – C.Davies (defanzivac – 5/0/0), C.Bryson (vezista – 23/2/2), M.Olsson (defanzivac – 0/0/0), C.Forsyth (defanzivac – 13/0/4 – najbolji asistent tima), A.King (vezista – 4/0/0), M.Mount (vezista – 26/4/2), T.Lawrence (vezista – 23/5/0), dok je neizvestan i nastup – E.Ambrose (defanzivac – 0/0/0).

SHEFFIELD WEDNESDAY se trenutno nalazi u izuzetno dobroj seriji rezultata, jer su bez poraza na poslednjih osam ligaških susreta. Trenutno imaju šest bodova manje u odnosu na mesta koja vode u doigravanje za plasman u „Premier League“, te je ovo i za goste veoma bitan duel, jer bi se eventualnim osvajanjem celog „plena“ sa ovog susreta, još viši približili vrhu tabele.

Mišljenje urednika: Derby County ima ulogu „blagog“ favorita na ovom duelu, pre svega zbog prednosti domaćeg terena, ali zasigurno ih očekuje težak susret protiv tima koji u poslednje vreme igra dosta dobro. Možda, kao najbolja solucija za tip na ovoj utakmici, jeste ta da gosti postižu barem jedan pogodak na ovom duelu, jer su popravili svoje igre na gostovanjima u proteklim kolima, a pritom prosečno daju jedan gol po meču na strani, dok „Ovnovi“ u najmanju „ruku“ ne briljiraju u poslednjem periodu, pre svega u fazi odbrane, redovno primaju golove, a i pred svojom publikom u proseku primaju jedan pogodak po susretu.

Glavni sudijaK.Stroud

Predlog za tipovanje G1+ / @1.50

1:1

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 16h na stadionu „Pride Park“.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje