četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gostima nedostaju sedmorica fudbalera, a pritom igraju veoma slabo na strani

Domaći tim koji igra sasvim dobro na svom terenu je bliži pobedi u duelu protiv ekipe koja na strani ne prikazuje dobre partije, a pritom nekolicina igrača su van stroja…Utakmicu možete odigrati do 16h….

Jedan od parova 36. kola drugog ranga engleskog fudbala „Championship“ biće i duel između ekipa, Nottingham Forest i Hull City.

 

NOTTINGHAM FOREST uoči ovog kola ima četiri boda zaostatka u odnosu na mesta koje vode u baraž za plasman naredne sezone u „Premier League“, te je ovo izuzetno bitan duel za domaći sastav. Na svom terenu tokom ove sezone igraju izuzetno dobro, jedan su od najboljih domaćih timova u ligi, jer imaju skor od devet trijumfa, četiri remija i poraza uz pozitivnu gol razliku 23:15, a pritom su u seriji od tri vezane pobede pred svojim fanovima.

HULL CITY većinu svojih bodova osvaja na susretima pred svojim navijačima, dok na strani ne igraju na zavidnom nivou. Zabeležili su osam poraza na 17 odigranih duela uz negativnu gol razliku 21:32, te bezmalo primaju prosečno po dva pogotka po meču. Pored toga, na poslednja tri gostovanja, pretrpeli su isto toliko poraza u okviru Championship-a. Gosti će na ovom susretu biti oslabljeni neigranjem sledećih igrača – D.Batty (vezista – 20/0/0), J.Toral (vezista – 6/0/1), A.MacDonald (defanzivac – 1/0/0), J.Weir (vezista – 0/0/0), O.Mazuch (defanzivac – 6/0/0), F.Campbell (29/11/3 – drugi strelac tima), dok je neizvestan nastup – S.Kingsley (defanzivac – 24/0/2).

Mišljenje urednika: Nottingham Forest je bliži trijumfu na ovom duelu, jer veoma dobro igraju na svom terenu, a u goste im dolazi tim koji ima kadrovskih problema i ne prikazuje dobre partije na gostovanjima, a domaćini će imati i veliku podršku sa tribina, jer su karte za ovaj meč uveliko raspodate. Stoga, smatramo da je najbolja opcija za klađenje na ovom susretu – draw no bet, odnosno tip je prolazan ukoliko domaćini trijumfuju, dok u slučaju nerešenog ishoda imamo povratak uloga.

Glavni sudijaJ.Linington

Predlog za tipovanjeWinner 1 / @1.60

3:0

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 16h na stadionu „City Ground“.

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje