petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćini sa kadrovskim problemima ulaze u naredni duel, mogu li gosti to da iskoriste?

Mogu li gosti da iskoriste činjenicu što domaćinima nedostaje nekoliko fudbalera…Utakmicu možete odigrati do 20h, ali i koji minut kasnije…

Jedan od parova 34. kola drugog ranga englekog fudbala „Championship“ biće i susret između timova, Hull City i Millwall.

 

HULL CITY u ovo kola ulazi sa trinaeste pozicije na tabeli sa do sada 44 osvojena boda. Trenutno imaju 14 bodova više u odnosu na timove koje se nalaze u zoni ispadanja, ali i devet bodova manje u odnosu na poslednje mesto koje vodi u doigravanje za plasman u viši rang takmičenja, te popularni „Tigrovi“ do kraja sezone nemaju „pritisak“ i mogu da odigraju dosta rasterećenije. U poslednjem periodu ne igraju na visokom nivou, jer su ostvarili samo jednu pobedu u predhodnih šest ligaških susreta, a u predhodnom kolu pretrpeli su debakl protiv ekipe, Brentford-a (5:1). Domaćini na ovoj utakmici će biti oslabljeni neigranjem – D.Batty (vezista – 20/0/0), O.Mazuch (defanzivac – 6/0/0), J.Toral (vezista – 6/0/1), K.Stewart (vezista – 21/0/1), A.MacDonald (defanzivac – 1/0/0), dok su upitni nastupi – J.De Wijs (defanzivac – 22/0/2), a neizvesni i – A.Marshall (prvi golman – 33 nastupa), J.Irvine (vezista – 25/5/0), F.Campbell (29/11/3 – drugi najbolji strelac tima), koji su na protekloj utakmici bili zamenjeni usled povreda, te je veoma upitan njihov nastup na predstojećem duelu. Usled velikih problema sa povredama u kombinaciji za tim bi trebao da se nađe 18-godišnji vezista – M.Sheaf koji je još uvek bez nastupa u ovoj sezoni, a na golu bi trebao da se nađe – G.Long (drugi golman), koji je na utakmici protiv Brentford-a (kada je zamenio povređenog Marshall-a) odigrao svoj prvi meč tokom sezone.

MILLWALL se trenutno nalazi na 20. poziciji na tabeli sa samo četiri bodova prednosti u odnosu na opasnu zonu, te je ovaj duel veoma bitan za njih u kojem se nadaju da bi mogli da stignu do pozitivnog rezultata. U poslednjem periodu popravili su igru na strani, jer su na poslednje četiri utakmice upisali dve pobede uz jedan remi i poraz, što nije bio slučaj u predhodnom delu sezone. U poslednjih pet duela protiv Hull City-ja imaju pozitivan bilans, jer su ostvarili dve pobede uz dva nerešena ishoda uz samo jedan poraz.

Glavni sudijaD.Bond

Kraj 2:1

Predlog za tipovanjeX2 / @1.60

Utakmica je na programu u utorak sa početkom od 20:45 na stadionu „KCOM“.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje