petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

BET INFO: Gostima važniji naredni duel, danas bez šest standardnih igrača!

Danas će se u okviru Rumunskog kupa od 19 časova sastati ekipe Hermanštadt i Vitorul, u pitanju je meč u okviru 1/4 finala Rumunskog kupa.

Hermanštadt, 11-ti tim na tabeli Rumunske lige, nije najbolje krenuo prolećni deo šampionata jer su posle četiri meča osvojili samo bod i to na opšte iznenađenje protiv Kluža u gostima 1:1, potom su usledila tri poraza. Po informacijama kojima raspolažemo tim će danas manje više biti kompletan jer trener želi da ekipa prođe u polufinale kupa.

Gosti koje predvodi legendardni rumunski fudbaler Gerogi Hadži, u ovom meču igraće bez šest standardnih igrača jer po izjavi trenera Hadžija, mnogo im je važniji meč za vikend protiv Botosanija, jer su im bodovi neophodni za plej of fazu Rumunskog šampionata. Od igrača koji su ostali van tim, treba istaći prvog strelca i asistenta tima Ianisa Hadžija (23 meča/ 7 golova/ 4 asistencije), potom drugog strelca Dragus-a (23/5/1), nema ni defanzivca Mladena (21/1/1), napadača Ionu Vina (23/2/2 – treći strelac i drugi asistent), veznjak Tiru (18/0/0) takođe nije sa timom, kao ni defanzivac Baluta (4/0/0). Uz to forma ovog tima je očajna, ako se pogledaju zimske pripreme i početak prolećnog dela sezone, oni su na prethodnih 9 mečeva, zabeležili samo 2 remija uz 7 poraza.

Kvota na igru 1X&0-3 od 1,55 deluje sasvim zadovoljavajuće, a po trenutnom stanju smatramo i realno za ovaj meč.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje