utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćini su favoriti u ova dva meča, u koja ulaze oslabljeni, naročito u odbrani

U prvom meču domaćin neće moći da računa na 7 igrača među kojima su 4 odbrambena i 3 napadača, a među njima su i dva najbolja asistenta tima gledajući statistiku u sezoni koja je iza nas. U drugom meču igraju dva napadački jaka tima, a domaćin neće moći da računa na 5 igrača od kojih 4 odbrambena među kojima su tri centralna beka. Oba meča se mogu odigrati do 20 časova ali i nešto kasnije.


Najava meča 1: Danas će se u okviru 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope sastati i Legija Varšava (Poljska) i Drita (Kosovo), koji su ispali u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Legija je za dželata imala kao i Zvezda ekipu Omonije sa Kipra, dok je Drita poražena službenim rezultatom 0:3 od Linfilda, a u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope bila je bolja od prvaka Makedonije Sileksa 0:2. Za razliku od gosta koji napokon neće imati problema sa izostancima. Legija neće moći da računa na  7 igrača od kojih su 4 u poslednjoj liniji: to su jedan od najboljih igrača tima Vešović, zatim Karbownik (3/0), Wieteska (1/0) i suspendovani Lewczuk (1/0), kao i 3 napadača: Kostorz, Nagy i Sanogo. Vešović i Karbownik su prošle sezone bili dva najbolja asistenta prvaka Poljske. Legija od starta sezone ne može da nađe željenu formu. U Evropi se muči sa realizacijom, dok u prvenstvu igra toplo hladno sa skorom od po 2 pobede i 2 poraza.


Najava meča 2: U istom terminu od 20:30 po našem vremenu u jednom od derbija 3. kola će se sastati Milan (Italija), velikan svetskog i evropskog fudbala sa jedne i veliko pozitivno iznenađenje koje ima ogroman napadački potencijal, Bodo Glimt (Norveška). Milan je na otvaranju nove sezone Serije A sa dva gola Zlatana Ibrahimovića savladao Bolonju sa 2:0. Istim rezultatom je slavio i u prethodnom kolu u Lige Evrope u kome je eliminisao Šamrok Rovers iz Republike Irske. Bodo je bio krajna destinacija za dva Litvanska tima.  Prvo je savladao Kauno Žalgiris sa 6:1 i Žalgiris sa 3:1. U Norveškoj ima skor od 16 2 0 uz gol razliku 65:20. Na 18 meč je dvojac Hauge i Zinckernagel su postigli čak 27 golova. Milan neće moći da računa na 5 igrača, a među njima su čak 4 odbrambena igrača: tri centralna beka A. Romagnoli (kapiten),  L. Duarte (jedini pred meč pozitivan na Korona virus) i M. Musacchio, kao i desni bek A. Conti i levi bek, te ni na napadača R. Leao.


Predlozi:

20:30h Legija : Drita D0-2 I i D0-1 II @1.80 – 2:0 (2:0)

20:30h Milan : Bodo Glimt GG4+ @2.00 – 4:2

Tipovi i kvote su iz sportske kladionice MaxBet


Slika preuzeta sa sajta: https://www.moneycontrol.com/news

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje