četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dva bejzbol predloga iz MLB (ponedeljak 01.maj)

Predlozi za koje smatram da imaju veliku šansu za prolaz! Otvarati do 01h!


Boston Red Sox – Toronto Blue Jays 9,5+ 1,80 maxbet

6:5

Crvene čarape se vraćaju na svoj mini stadion, posle dobrog tromeča protiv Klivlenda. Toronto se raspucao i vezao 6 pobeda zaredom, do sinoć kad su opet igrali dobar bejzbol ali izgubili 10:8.

Glavni razlog odigravanja ove igre jesu statistički podaci protiv Kluber i Beriosa. Devers i Verdugo imaju homere protiv Beriosa. U timu Toronta čak 5 igrača imaju homere protiv Klubera a to su: Bichete,Chapman,Guerero,Kirk i Merifield.

Naravno takođe treba uzeti u obzir stadion Bostona, ali i ekipe koji su veoma efikasni kad igraju međusobno! Takođe oba bacača loše bacaju ove sezone i primaju mnogo poena!

San Diego Padres – Cincinati Reds 8,5+ 1,83 ili domaćin 4,5+ 1,78 maxbet

8:3

U ekipu se vratio Tatis Jr, dok Cruz i Croneworth sjajno udaraju. U Meksičkoj seriji pljuštali su homeri, pa je činjenica da su Padresi konačno u dobroj formi iako su jedva preko 50% (15-14). Druga stvar je da baca očajni Luke Weaver koga su Padresi izudarali u par prošlih susreta. Tatis, Machado i Grisham su tad udarili homere.

Snell baca za Padrese, a forma mu je zaista očajna. Zato i nekako više naginjem na ukupnom overu, jer Redsi igraju itekako dobar bejzbol. U poslednjih 6 mečeva postigli su 36 poena (6 po meču).


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje