Predlozi za koje smatram da imaju veliku šansu za prolaz! Otvarati do 01h!


Boston Red Sox – Toronto Blue Jays 9,5+ 1,80 maxbet

6:5

Crvene čarape se vraćaju na svoj mini stadion, posle dobrog tromeča protiv Klivlenda. Toronto se raspucao i vezao 6 pobeda zaredom, do sinoć kad su opet igrali dobar bejzbol ali izgubili 10:8.

Glavni razlog odigravanja ove igre jesu statistički podaci protiv Kluber i Beriosa. Devers i Verdugo imaju homere protiv Beriosa. U timu Toronta čak 5 igrača imaju homere protiv Klubera a to su: Bichete,Chapman,Guerero,Kirk i Merifield.

Naravno takođe treba uzeti u obzir stadion Bostona, ali i ekipe koji su veoma efikasni kad igraju međusobno! Takođe oba bacača loše bacaju ove sezone i primaju mnogo poena!

San Diego Padres – Cincinati Reds 8,5+ 1,83 ili domaćin 4,5+ 1,78 maxbet

8:3

U ekipu se vratio Tatis Jr, dok Cruz i Croneworth sjajno udaraju. U Meksičkoj seriji pljuštali su homeri, pa je činjenica da su Padresi konačno u dobroj formi iako su jedva preko 50% (15-14). Druga stvar je da baca očajni Luke Weaver koga su Padresi izudarali u par prošlih susreta. Tatis, Machado i Grisham su tad udarili homere.

Snell baca za Padrese, a forma mu je zaista očajna. Zato i nekako više naginjem na ukupnom overu, jer Redsi igraju itekako dobar bejzbol. U poslednjih 6 mečeva postigli su 36 poena (6 po meču).


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.