sreda, 29. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA asistencije Martignale (Denver vs Suns)

Predlog izgledne šanse za prolaz koji pratimo kroz Martignale sistem


K. Durant (Suns) 4.5+ asistencije

Korak 2. 5.5+ (8ast)

Ukoliko danas ne predlog ne bude prolazan, jurimo ga u narednim mečevima po principu Martingale.

Pratimo u seriji dok ne bude dobitna opklada kroz martingale sistem

Durant je bio izuzetno samokritičan nakon poraza u 1.utakmici kada je imao čak 7 izgubljenih lopti. Meč je otvorio sa 15 poena u prvoj četvrtini, a i danas mora biti agresivan ka košu, ali verujemo da će imati bolja rešenja i najverovatnije manje od 3.5 izgubljene lopte (kvota na ovu marginu svega 1.65 pa preskačemo tu igru).

Od kad je došao u Sunse, odigrao je 5 mečeva u Plejofu protiv Clippersa gde je u 4 meča bio preko margine sa asistencijama.

Prošle godine u Plejofu u dresu Netsa je takođe bio dobar distributor kada je u 4 meča 3x bio preko margine.


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje