Tuesday, 22. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

[PREMIUM] EURO Specijal korneri 14. Jun

Kao što smo i najavljivali, danas počinjemo sa predlozima za kornere.

Kroz ovo prvenstvo svakodnevno ćemo se družiti, a predlagaću Vam po jedan predlog, možda i dva, zavisi od ponude tokom dana. Kladionice iz kojih će ići predlozi su Meridijan, Maxbet i Soker, a ukoliko u nekoj kladionici još bude dobrih opcija, uključićemo i njih.

21h Nemačka-Škotska

Počinjemo sa predlozima. Na otvaranju prvenstva svoj meč će odigrati domaćin Nemačka i Škotska.

Nemci su apsolutni favoriti na ovom meču i sve osim njihove pobede bilo bi ogromno iznenađenje. Nećemo o njihovoj formi i to, pričaćemo samo o samom meču generalno, tj kako bi mogao da izgleda. Nemačka bi trebalo da napada tokom celog meča. Potrebna im je ubedljiva pobeda kako bi vratili nadu svojoj naciji da mogu ovo da osvoje. Iz takvog ofanzivnog stila igre, osim golova, mogli bi da proisteknu i korneri. Nemci su malo nezgodni sa statistikom, jer su oni takmičarski meč imali jako davno. Oni su igrali prijateljske mečeve kada su bile kvalifikacije, pa ti mečevi nisu ni merodavni. Gledaćemo samo ove pripremne pre EURA, gde se moglo nazirati kako će igrati.

U tim pripremama Nemci su pravili veliki broj kornera, pogotovo na mečevima gde su vršili veliki pritisak na rivale. Upravo zbog toga mislim da bi oni mogli da naprave veliki broj kornera.

Što se tiče Škota, oni će tražiti svoje neke minimalne prilike na ovom meču, a iz toga bi moglo da proistekne nekoliko kornera, čisto da poguraju ovaj predlog. Generalno očekujem da Škoti najviše budu opasni po boku, tj da imaju veliki broj centar šuteva, a to bi moglo da izrodi i neke kornere.

Neverujem u neku ogromnu brojku kornera, ali moglo bi da ih bude oko 10, naravno, Nemci bi trebalo da prednjače po tom parametru.

Predlog: više od 8.5 kornera @ 1.55 meridijan, soker

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje