petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evrokup dubl – poeni igrača (15.3.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


19:30 Ulm vs Cedevita

K. Matkovic 6.5+

A. Omic 12.5- alt

Na današnjem gostovanju u okviru Evrokupa, Cedevita igra samo radi prestiža jer su nekako uspeli da od 10 ekipa, budu među 2 najgore koje ne prolaze dalji krug takmičenja.

Sa tom konstatacijom, kao i bez dosadašnjeg trenera Jurice Golemca koji je dobio otkaz nakon poraza u ABA ligi, verujemo u nešto više minuta za mlade talente, a manje za iskusne igrače.

Jedina mana kod našeg minusa Alena Omića jeste izostanak Amar Alibegovića, koji doduše pokriva poziciju četvorke.

ULM koristi mnogo centra Bruna Cabocla i tu vidimo šansu da uz sudijski kriterijum izbace Alena Omića iz igre sa brzim faulovima, a Matković nastupi u zrelim 20 minutama.
Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje