sreda, 24. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evrokup – poeni igrača (25.1.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


J. Martin (Slask) 14.5+, alt 12.5+, kladionica Maxbet

Osim par očajnih mečeva gde je zabeležio 2, 10 i 5 poena, Martin je današnju marginu prelazio u svakom od ostalih 8 utakmica Evrokupa.

Da nije podbacio u formi govori i nedavni duel u Poljskoj kada je imao 20 poena (21. januara).

Slask bukvalno nema za šta da igra ovo takmičenje, ali ne verujemo da žele da se brukaju pred domaćim navijačima i to je jedan od razloga zašto igramo Jeremiah protiv očajne odbrane Hambruga.

Nemci na poslednjih 5 mečeva primaju: 92, 98, 91, 87 i 80 poena.

U prvom duelu ovih rivala Amerikanac je imao 17 poena.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje