sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Sreda 25. Januar

Ove nedelje na programu ima mnoštvo čelendžer turnira, a našu pažnju privukao je onaj u Francuskoj. U pitanju je čelendžer u Kimperu koji okuplja sasvim pristojnu ekipu. Meč koji je nama zapao za oko odigraće Evan Furne i Johan Sebastijan Tatlo.

Uloga favorita pripala je Furneu sa kvotom 1,60 dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Prošle, ali i pretprošle godine govorili smo o toj „teoriji o dva Francuza“. Ko nije zapamtio o čemu se radi, evo kroz kratke crte. Naša analiza i višegodišnje iskustvo praćenja ovih turnira nas je dovela do zaključka da kada se sastanu Francuzi u Francuskoji imamo veliku borbu do poslednjeg atoma snage. Zašto je to tako? Razlog je prost, ovi igrači se veoma dobro poznaju, jer muče istu muku, a to je tavorenje po ovim turnirima. Često treniraju zajedno, često putuju zajedno i na taj način se upoznaju. Među njima ne postoje tajne i zato imamo egal mečeve.

Zbog nešto lošije naše forme nisu predlagali kvalifikacione mečeve, a bilo je dva ovakva slučaja i oba su otišla u over. Akter jednog meča je bio upravo Furne koji je izgubio Hemerija 7-6 7-5, ali je kao laki luizer upao u glavni žreb i to na mesto prvog nosioca. Baš je imao sreće.

Što se Tatloa tiče jako dobre kvalifikacije. Dve pobede sa 2:0, a baš je bila impresivna pobeda nad prvim nosiocem u kvalifimacijama Nikom Hardtom. Tatlo u oba meča nije izgubio servis. Igrao je sasvim solidno na riternu i nas neće zavarati ovaj njegov rank koji na ovim turnirima nema apsolutno nikakav značaj.

Zanimljiv podatak su mečevi Furnera na čelendžerima protiv sunarodnika. U dosadašnjem delu karijere je odigrao 16 mečeva i ima skromnih 5 pobeda i 11 poraza. Ono što posebno „bode oči“ jesu rezultati, jer je over došao na 9 od 16 mečeva, a još dva su stala na marginu. Produžen set (7-5 7-6) je viđen na 11 mečeva.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,73 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje