Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


K. Weems (Virtus) 11.5 minus, 4pts

Virtus je ekipa ispunjena profilisanim zvezdama koja je kadar da osvoji i Evroligu. Širok roster gde je i 10. igrač na klupi kvalitetan. Jedina manjkavost ekipi iz Bolonje je opušten pristup mečevima i lošija odbrana.

Međutim, danas su favoriti u eliminacionoj utakmici protiv nemačke ekipe ULM koja gaji izuzetno brzu košarku – stoga je naš predlog rizičan, ali sa informacijama koje imamo – preuzimamo rizik.

Naime, nakon što se veteran Marco Belinelli vratio pre par mečeva, danas bi trebalo da zaigra i Isaiah Cordinier.

Verujemo da Weems koji primarno igra krilo, neće imati toliko lopte danas pored Shengelie, Hacketa, Teodosića i Belinellia.

Kyle je odigrao 2 meča protiv Ulma ove sezone i u prvom duelu postigao 10 poena, a u drugom 14 (nije igrao Teodosić, Hackett ni Shengelia).

Predlog je riskantan jer ULM ume da primi i 90 poena.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.