ponedeljak, 15. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evrokup: Virtus vs ULM – Poeni igrača (26. April)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


K. Weems (Virtus) 11.5 minus, 4pts

Virtus je ekipa ispunjena profilisanim zvezdama koja je kadar da osvoji i Evroligu. Širok roster gde je i 10. igrač na klupi kvalitetan. Jedina manjkavost ekipi iz Bolonje je opušten pristup mečevima i lošija odbrana.

Međutim, danas su favoriti u eliminacionoj utakmici protiv nemačke ekipe ULM koja gaji izuzetno brzu košarku – stoga je naš predlog rizičan, ali sa informacijama koje imamo – preuzimamo rizik.

Naime, nakon što se veteran Marco Belinelli vratio pre par mečeva, danas bi trebalo da zaigra i Isaiah Cordinier.

Verujemo da Weems koji primarno igra krilo, neće imati toliko lopte danas pored Shengelie, Hacketa, Teodosića i Belinellia.

Kyle je odigrao 2 meča protiv Ulma ove sezone i u prvom duelu postigao 10 poena, a u drugom 14 (nije igrao Teodosić, Hackett ni Shengelia).

Predlog je riskantan jer ULM ume da primi i 90 poena.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje