utorak, 23. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – poeni igrača (1.2.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


V. Micić (Efes) 17.5-, može i 16.5-, 11pts


[PREMIUM] Evroliga – poeni i asistencije (1.2.) predlog br .2


Duplo kolo Evrolige pa smo se osilili da odigramo Micića minus. Primarni razlog zbog kojeg igramo srpskog beka jeste nešto slabija poenterska produktivnost po povratku Shane Larkina, što je i za očekivati.

Od povratka Amerikanca, Micić beleži (kada ovaj igra bez limita) 17, 15 i 19 (bio produžetak). Protiv Žalgirisa je prošle godine imao 12 poena na domaćem parketu.

Litvanska ekipa dolazi oslabljena (bez Evansa i Taylora), dok ih posle Efesa čeka meč na domaćem parketu protiv Partizana gde deluje da polažu više nada pred domaćom publikom.

Efes igra sa Olympiakosom u petak u Pireju što bi trebalo da predstavlja derbi ukoliko se Sloukas opopravi.

Problem ove opklade je Atamanova nerezonska minutaža kada je meč već rešen, ali nadamo se da Vasa neće biti na parketu duže od 30 minuta.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje