petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Sreda 1. Februar

Turnir u nemačkom Koblencu donosi meč u kojem će snage odmeriti Britanac Liam Broudi i Rus Aleksej Vatutin. Kladionice smatraju da je Broudi apsolutni favorit, te njegovu pobedu plaćaju sa kvotom 1.20. Margina za gemove je postavljana na 20.5.

Čudan odnos kvota. Prethodne nedelje kada smo tipovali mečeve u francuskom Kimperu smo pokazali da kladionice i te kako umeju da pogreše kod postavki kvota na ovim manjim turnirima. Ni oni uz silne resurse ne mogu da pokriju sve mečeve i često greše. Naše mišljenje je da su pogrešili i ovde, i to debelo. Zaista ne vidimo razlog za ovakvo favorizovanje Broudija osim ATP ranka koji kao što smo mali milion puta rekli ne igra nikakvu ulogu.

Broudi je započeo sezonu na čelendžeru u Australiji gde je morao da igra kvalifijacije. Tamo je došao do četvrtfinala, ali ako pogledate njegove partije nije to bilo tako bajno. Igrao je protiv Kanađanina Aleksisa Galarnaua 217. tenisera sveta koji je uspeo jedan set da mu odvede u taj brejk. Nakon toga slede mečevi protiv Italijana Frančeska Pesera koji je 111. na ATP listi i koji mu otkida set. Nakon toga još jedan Italijan Luka Nardi 165. teniser sveta koji mu otkida set i onda na kraju gubi od Švajcarca Lenadra Ridla koji je 127. sveta. Ovde u Koblencu je dobio vremešnog Robina Hasea koji mu je isto jedan set oterao u taj brejk. Jako skromno ako nas pitate, te ne vidimo razlog za ovih 1.20.

Vatutin sa druge strane na putu povratka. Slično kao i Broudi igra ove čeledndžere, no dobro mu ide. Ovde je morao da igra i kvalifikacije koje je bez većih problema uspeo da predje. Nakon toga sledi duel protiv Hertisa kojeg dobija sa 2:0. Servirao je sasvim solidno i to je ključ za njegovu dobru igru.

Apsolutno postoji value u ovoj margini i kvoti. Razmatrali smo dve opcije, prva je bila kontra hendikep na marginu od 4.5 koja je za dvoranske uslove previsoka i over na margini od 20.5 ili 19.5 gemova. Prevagnulo je ovo drugo, jer u dvorani servis dolazi do izražaja i treba nam samo jedan produženi set koji će odraditi veći deo posla.

Predlog za klađenje: Više od 19.5 gemova 1.65 Soker

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje