subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga Poeni igrača (10. Decembar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz

Članak otvarati do 19:00


Strelnieks J.(8,5+)-Žalgiris više1,85; 7 minuta samo

Od dolaska Jure Zdovca na klupu litvanske ekipe desile su se pozitivne promene. Roster je malo promenjen, a uspeh je predstavljen kroz 3 pobede u poslednja 4 meča.
Ono što je teško pogoditi, jeste rotacija kod evropske košarke. Međutim, zasigurno je da će letonski šuter startovati na meču – kako je to činio i na treningu, pa i na 11 mečeva koje je odigrao od početka sezone.
Istina je da je Strelnieks odigrao za vikend uz Cavanugha najviše minuta u domaćem prvenstvu, dok je Webester odigrao svega 7 minuta, a Lekavičius bio pošteđen. Međutim smatramo da minuti Janisa ne bi danas trebali da izostaju. Manje-više na prethodnih 5 mečeva njegova minutaža je na 28.
Ukoliko ni Itoudis ne bude menjao postavu, njegov direktni čuvar bi trebao da bude Alexey Shved koji je odličan kradljivac lopte, ali generalno loš defanzivac.
Statistički podaci koje imamo su možda bajati, ali u duelima kada je Strelnieks bio starter protiv Rusa beležio je: 10 poena (26.10.2017.), 10pts (10.1.2018.) i 11pts (12.10.2018.)
Strelnieks generalno ne blista u Evroligi gde je na poslednjih 5 mečeva prebacio marginu samo 1x, ali verujemo da će imati motivaciju protiv bivše ekipe i trenera.
Za vikend je Letonac zabeležio 23 poena uz 5 pogođenih trojki.
Mana predloga: Prevelika rotacija u ekipi Žalgirisa.

Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje