petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

U kojoj kladionici su najbolje margine na poene igrače?

Zapratite (Subscribe) na naš YouTube kanal

https://www.youtube.com/channel/UCafepewN4slWnKqnTUC5Hlw


Ukoliko nemate vremena da pročitate tekst, pogledajte naš video:

U kojoj kladionici su najbolje margine na poene igrače? Ovo je pitanje koje se često vuče po Viber grupi, Facebook stranici.

Adekvatan odgovor na ovo pitanje ne postoji. Ponekad se čini da sve kladionice prepisuju margine od pojedinih svetskih bukmejkera, a u drugom trenutku davanjem pojedinih igrača koji su izolovani slučajevi demantuju prethodnu tvrdnju.

Savet stručnjaka koji se klade na poene igrača, jeste da se NIKAKO ne kladite samo u jednoj kladionici nego gledate koja je ponuda najpovoljnija po vas. Isto je kada kupujete patike – kupićete ih u prodavnici gde je njihova cena niža. Potpuno ista je stvar i sa marginama.

Neretko se dešava situacija da tiketi padaju zbog samo jednog poena, jer je uplatioca mrzelo da ode do druge kladionice gde je Luka Dončić bio postavljen na margini od dvadesetosam, a ne 29 po kojoj je odigran.

Savet – raznovrsnost kladionica donosi dobit.

Povezani članci

4 Komentari

  1. Tačno je sve što si napisao,al nisi nam odgovorio gde se ti kladis ocigledno je inostrana kladiona …i imaš da igraš na tri grane igrače a ne samo na jednoj.

    • Poštovani,
      iz poštovanja poslovnog kodeksa prema našem sponzoru kladionci Maxbet, nemamo interesa da promovišemo druge kladionice.

      Ukoliko imate biznis ideju ili kontakt sa nekom od kladionica, javite nam se putem emaila.

      Pozdrav

      • Poštovani s obzirom da niste u mogućnosti da pričate o tome javno da i mi igramo po tim vašim granicama,onda bi bilo lepo da nam dajete granice iz domaćih kladionica jer retko kad uspemo da nadjemo granicu koja se poklapa sa vašom…a verujte mi imam nalog u bar 8 domaćih kladionica …

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje