nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – poeni igrača (16. Decembar)

WIN na poluvremenu!

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz

Otvarati do 19:00


Od 19h u Blaugrani sastaće se Barcelona i Khimki. Domaćini su favoriti na meču sa hendikepom od 11.5 poena, dok se na utakmici očekuje oko 163 poena (najviše na današnjem programu Evrolige).

Ove dve ekipe imaju totalno drugačiji sudbinu ove sezone, gde Barca igra odlično pod vođstvom Jasikevičiusa, dok litvanski trener na klupi moskovske ekipe ima vruću stolicu nakon silnih poraza. Khimki je poslednji na tabeli sa svega 2 pobede i 11 poraza. Zaista nam nije jasno zašto uprava i dalje drži trenutnog trenera, imajući u vidu da ima respektabilan sastav sa odličnim igračima.

Khimki je bušan sa svih pozicija, a u proseku primaju 88 poena na 13 utakmica.

Barcelona ima jak arsenal u napadu predvođen Mirotićem (16.4 poena), dok je B. Davies drugi sa 11.9. Na trećem mestu je Cory Higgins sa 10.2 i upravo on nam je zapao u oko.

Ne možemo reći da Higgins poznaje Khimki, pošto je u VTB ligi i u CSKA igrao poslednji put još pre 2 godine, ali imamo materijala po kojem možemo i da baziramo opkladu.

Pored toga što Khimki ne brani dobro ništa na terenu, Higgins je uhvatio dobar zalet na poslednjem meču kada je zabeležio 16 poena u značajnom meču protiv Milana. Za vikend je u ACB ligi postigao 10 poena za 25 minuta.

Kroz istoriju, Higgins je protiv Khimkia beležio hronološki idući od najsvežije utakmice ka najstarijoj 10 poena (prošle sezone), 3x po 11 poena i 17pt (pretprošle sezone u dresu CSKA u takmičenju Evrolige i VTB u regularnom delu sezone), kao i 19, 14 i 23 poena u okviru Plejofa VTB lige (2018-19.).

Higgins C.(-10,5+)-Bar-BCK više1,85

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje