nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga Poeni igrača (23. Mart)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


N. Colo (Fenerbahce) 13.5+

Povreda – 8pts prvo poluvreme, drugo nije ulazio.


Nakon izbacivanja ruskih klubova iz Evrolige, Fener se našao u poziciji gde svaki meč mora da dobije. Trenutno se nalaze iza Zvezde, Monaca i njihovog današnjeg rivala – Baskonie. Dobra stvar za ekipu Saleta Obradovića je što imaju 3 meča, odnosno 2 meča manje od pojedinih ekipa.

U ovakvoj situaciji gde mora da se dobije meč, biramo Nando DeColoa kao jednog profilisanog igrača stvorenog za ovakve utakmice.

Od povartka iz povrede, Colo je u domaćem šampionatu zabeležio 19, i za vikend 24 poena. U Evroligi ima: 19, 3 i 13.

Protiv Baskonie je ove sezone zabeležio 17 poena za 23 minuta, dok je protiv Baldwina i Bayerna prošle sezone imao 18 i 21 poen.

Razlog zašto ne igramo na maksimalan ulog, već samo smatramo opkladu dobrom jeste povartak Henrya i Veselog.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje