ponedeljak, 04. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – Poeni igrača (29 Mart)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


J. Nunnaly (Maccabi) 13.5+, 15pts

Uz Wilbekina definitivno igrač sa najviše uzetih šuteva u Maccabiu. Istina, tu je i K. Evans koji je prošli meč bljesnuo i doneo pobedu nad Real Madridom.

James je u martu na 4 odigrana duela sva 4x bio iznad današnje margine, kada je postizao 21, 24, 14 i 14.

Panathinaikos izgleda jako loše defanzivno, a jedini igrač koji bi donekle mogao da uspori Nunnalya jeste H.S. Ross, ali sumnjamo da će i on biti na visini zadatka usled timske loše odbrane.

U prvom duelu sada već davnog 21. oktobra, postigao je 18 poena i bio najbolji poenter ispred Wilbekina koji je imao 16.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje