sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – poeni igrača (29. Oktobar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz.

Otvarati članak do 20:00


M. James (Monaco) 17.5+ postigao 10pts

Od 20h u Kneževini se sastaju Monaco i CSKA. Prema kladionici favorit je CSKA sa hendikepom od 4.5, dok je na utakmici prognozirano oko 159 poena.

Glavni razlog zašto predlažemo Jamesa je motivacija koje neće nedostajati. Naime, on se nije na najbolji mogući način rastao sa klubom gde je imao dosta nesuglasica sa menadžmentom i sa samim trenerom.  Prvo je igrač bio suspendovan, a onda su Armejci bili primorani da igraju završni turnir Evrolige bez svog najboljeg strelca, koji je otišao u Brooklyn Netse. I na kraju je letos jedva došlo do raskida ugovora sa igračem.

Mike James ne briljira u dresu Monaka, ali smatramo da će danas motivacija biti ključna. Poenter je ove sezone beležio: 11, 14, 24, 16, 18 i 8 poena uz loše procente šuta.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje