Predlog izgledne šanse za prolaz


M. James (Monaco) 17.5+, više kladionica, 23pts

I u meču protiv Albe Berlin pre 2 dana smo pisali da će Mike već biti mislima u meču sa Real Madridom što se donekle i obistinilo jer je pružio solidnu partiju ali ne sa maksimalnim učinkom.

Sigurno da Real boli poraz kada je Tavares napravio glupost i faulirao Jamesa na poslednjem šutu za 3 poena, a omaleni igrač pogodio dodatno bacanje za produžetak i konačnu pobedu kasnije.

Chus Mateo će praviti kojekakve defanzive za Jamesa, ali kada Mike uzme 20 šuteva, teško nam je da odolimo da ga ne odigramo.

Evo nekih njegovih partija protiv Reala protiv kojeg obožava da igra:

Ove sezone: 28 poena (18 šuteva);

prošle sezone – 24pts (14 šuteva) i 11pts (19 šuteva);

pre 2 sezone – 28 poena (19 šuteva), 22 poena (12 šuteva);

pre 3 sezone – 14 poena (14 šuteva) i 19 poena (18 šuteva).


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.