četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga,najava,predlozi za klađenje ( PETAK)

U petak se nastavlja La liga, a na programu je jedan veoma zanimljiv duel.

21h Atletik Bilbao – Cadiz

Bilbao ovo kolo ne dočekuje u baš najboljem raspoloženju. U dosta su lošoj formi. U poslednjih 5 ligaških utakmica su osvojili svega 2 boda i to nakon remija sa Osasunom i Betisom,dok su poraze doživeli od Reala,Sosijedada i u prethodnom kolu protiv Selte. Istina,ima opravdanja za ovakve rezultate i u činjenici da su imali jedan dosta težak raspored. Sada,kada im dolazi nešto lakši rival,videćemo da li je zaista to loša forma ili samo težak raspored. Bilbao je jedna prava domaćinska ekipa. Oni većinu svojih bodova osvajaju na svom terenu. Ove godine su prilično efikasni,po broju postignutih golova su 6ti napad lige,što je zaista sjajno. Cilj koji su postavili na početku sezone, a to je plasman u Evropu je još uvek dostižan jer su na 5 bodova od 6tog mesta. Ipak  za tako nešto su im potrebne pošto poto pobede. Valverde bi na ovom meču mogao da ima problema jer su pod znakom pitanja Injaki Vilijams i Inigo Martinez.

Kadiz ovo kolo dočekuje nakon pobede protiv Majorke. Oni su dosta dobro krenuli ovaj drugi deo sezone.Par dobrih rezultata ih je vratilo u igru oko opstanka. Sada su na samo 1 bod od sigurne zone i situacija je drastično bolja u odnosu na situaciju pre par meseci. Jedna od glavnih boljki Kadiza ove godine jeste napad. Jako malo golova postižu. Istina,popravilo se to malo,ali je i dalje daleko od odličnog. Sa druge strane imaju i dosta lošu odbranu koja je po broju primljenih golova na pretposlednjem mestu. Na ovom meču Kadiz će biti bez nekoliko igrača. Van tima su : Jose Mari, David Gil, Cala, Victor Chust, Jon Ander Garrido i Joseba Zaldua.

Očekivani sastavi:

Athletic Bilbao possible starting lineup:
Simon; De Marcos, Yeray, Vivian, Yuri; Vesga, D Garcia; N Williams, Sancet, Berenguer; Guruzeta

Cadiz possible starting lineup:
Ledesma; Carcelen, Hernandez, Mbaye, Espino; Bongonda, Alcaraz, Alex, Ocampo; Lozano, Sobrino

Prognoza: Bilbao jeste u lošoj formi,ali ovo je poslednji voz za njih i vreme je da krenu sa pobedama. Mogli bi da iskoriste kadrovske probleme koje ima Kadiz i da postignu nekoliko golova.

Tip: domaćin 2 + @ 1.68

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje