utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 22. kolo (petak)

ČELZI – FULAM

ČELZI je tokom januarskog prelaznog roka bio ubedljivo najaktivniji klub, potrošili su zaista ogromnu svotu novca na nova pojačanja, te nema dileme da novi vlasnici žele znatno bolja izdanja i ujedno rezultate u nastavku sezone. Svakako, novajlima će biti potrebno određeno vreme adaptaciju na novu sredinu, ligu, sam način igre, a više glavni trener ekipe – Grejam Poter nema opravdanja za eventualno nove loše rezultate. Popularni „Plavci“ se u ovom momentu nalaze na 10. mestu na prvenstvenoj lestvici sa čak 10 bodova zaostatka u odnosu na poslednju poziciju koja garantuje plasman u Ligu Šampiona. Samim tim, prostora za nove „kikseve“ više nema, neophodne su pobede, počevši već od ovog duela u kojem im pripada uloga favorita uz motiv „osvete“ za nedavni poraz na stadionu „Craven Cottage“. Van stroja su – E.Mendy (golman), W.Fofana (defanzivac), D.Zakaria (vezista), N.Kante (vezista), C.Pulisic (napadač), A.Broja (napadač), J.Felix (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3)K.ArrizabalagaC.Azpilicueta, T.Silva, K.Koulibaly, M.Cucurella – M.Kovacic, C.Gallagher, M.Mount – M.Mudryk, K.Havertz, R.Sterling

FULAM je trenutno tri pozicije iznad svog gradskog rival sa 31. osvojenim bodom. Povratnik u Premijer ligu svakako je kao jedini i primarni cilj imao opstanak u elitnom rangu, a gotovo da su već na polovini sezone to osigurali, te do kraja prvenstva mogu da odigraju bez posebno rezultatskog pritiska, jer je eventualna „borba“ za Evropu zaista nerealan domet. To se donekle videlo u poslednja dva kola u kojima su doživeli poraze od Njukasla i Totenhema, na kojima nisu uspeli ni da postignu pogodak. Videćemo kako će ekipa igrati u drugom delu prvenstva, da li mogu da zadrže dobar ritam rezultata, ali sada im pripada autsajderska uloga na gostovanju na kojem nemaju pobedu u aktuelnom veku. Izvan sastava su – N.Kebano (vezista – 4 asistencije).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – B.Leno – K.Tete, I.Diop, T.Ream, A.Robinson – J.Palhinha, H.Reed – B.Decordova-Reid, A.Pereira, Willian – A.Mitrovic

 

Glavni sudija – S.Attwell

Predlog za tipovanje – 1 / @1.70 – 0:0

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 21h na stadionu „Stamford Bridge“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje