nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evropska košarka – konačan ishod 1.83 kvota (6. Mart)

Nedelja 18:30 – Partizan vs Zvezda 1 sa produžetkom , kladionica Maxbet

98:84

Svi iskusniji kladioničari će vam reći da ne igrate konačne ishode u derbi mečevima. Mi ćemo u ovom gradskom derbiju napraviti izuzetak, jer nam se čini da kvota na domaćina ima izuzetan potencijal.

Naime, istina je da je Partizan dao čak 3 reprezentativca za dvomeč Srbije sa Slovačkom, gde se pre svega Avramović izmorio, ali i Trifunović i Koprivica. Takođe, i Yan Madar je imao dvomeč izraelske reprezentacije, Lessort igrao za Francusku, Kurucs za Letoniju, Glas bio u sastavu Slovenije.

Međutim, smatramo da ti igrači nisu krucijalni za evenutalnu pobedu Partizana, u poređenju sa 3 meča koje je kompletna ekipa Zvezde odigrala u kratkom vremenskom periodu.

Pre svega nosioci igre – Nikola Kalinić je odigrao po 30 minuta u svakom od ova 3 evroligaška meča protiv PAO-a, Fenera i Baskonie (3. marta). Istina je da crveno-beli imaju široki izbor igrača i dugu klupu, ali smatramo da će pre svega umor, a potom i eventualna motivacija preovladati kod crno-belih.

Naime, Partizan je ponižen 20. februara u Nišu kada je Zvezda u finalu kupa u jednom trenutku vodila i 23 poena na startu 4. četvrtine. Ukoliko u nedeljnom derbiju Obradović Željko ne napravi bolje izdanje svoje ekipe, naići će na ogromno negodovanje publike koja ove sezone već 2x izgubila u derbijima, a potom i sve bitnije mečeve Evrokupa ostala poražena.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje