ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Faliće im petorica igrača na meču koji po tradiciji nije dobar po njih

Danas će jedan tim igrati bez petorice igrača, među kojima je i drugi strelac tima, protiv rivala koji im tradicionalno ne leži, meč okvirno možete preuzeti do 20:30 časova, a predložena kvota je 1,75.

Ekipa Albasete trenutno se nalazi na šestom mestu, poslednjem koje vodi u plejof doigravanje za ulazak u viši rang, imaju učinak od 13 pobede, 13 remija i 7 poraza i gol razliku 41:35. Kada se radi o mečevima na domaćem terenu, tu imaju učinak od 8 pobeda, 5 remija i 3 poraza uz gol razliku 22:13. Pre poraza na prošlom domaćinstvu, zabeležili su četiri vezane pobede na svom stadionu.  Tim je kompletan za ovaj meč i očekuje se da izađe najjači sastav.

Što se tiče gosta, ekipe Las Palmas, oni su na 5.mestu sa sedam bodova više od današnjeg rivala i gotovo izvesno će se naći u plejofu, imaju 15 pobeda, 14 remija i samo 4 poraza uz gol razliku 39:22, kao i najjaču odbranu lige sa samo 22 primljena gola. U gostima imaju 6 pobede, 8 remija i 2 poraza uz gol razliku 16:11, a prosečno na njihovim gostovanjima pada svega 1,7 golovap po meču, a samo 3 puta smo videli više od 3 gola na 16 mečeva.

Za današnji susret gost će biti bez petorice svojih igrača, to su: veznjak Benito Ramirez (14u/0g/0a), potom drugi strelac tima Pejino (26u/6g/2a) takođe neće biti tu zbog povrede, kao ni defanzivni vezni Gonzalez (26u/0g/1a), uz njih nema ni Vitoloa (7u/0g/0a), kao ni napadača Andonea (17u/2g/0a).

Međusobni mečevi na terenu Albasetea kada dočekuju Las Palmas, idu u prilog domaćem timu.

Mišljenje urednika: Domaći tim želi da nastavi sa dobrim igrama na domaćem terenu i da pokuša da sakupi sve moguće bodove kako bi ušao u plejof, danas  su kompletni i igraju protiv čvrstog rivala koji će imati nekih izostanaka, očekujemo jedan tvrd meč, u kojem će domaćin biti bliži pobedi, iako je ovde remi zaista realan ishod. Naš predlog će biti 1X&0-3 gola po kvoti 1,75.
1:2 (1:0)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje