nedelja, 16. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

PREMIUM] FIBA: Dan 6. Poeni igrača

Predlog izgledne šanse za prolaz


Ca. Jones (Sudan) 19.5 -, 3pts

Jeste omaleni bek izdominirao protiv Portorika sa 38 poena, dok je sa Kinom zabelezio 21, ali smatramo da ce se danas „vratiiti na zemlju“.

U pripremnim utakmicama, doduse sa redukovanom minutazom, belezio je 12 i 14 poena, a mi smo misljenja da ce danas imati slicnu partiju.

Srbija je primila 9 poena od Watersa, dok je najbolji poenter Kine bio Zhao sa 17 poena.

Generalno smatramo da Srbija sa Pesicem na celu ima organizovanu odbranu, ponekad haoticnu, ali verujemo da ce fokus biti na Jonesu i da on nece imati vise od 19 poena.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje