ponedeljak, 15. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] FIBA: Dan 6. Asistencije igrača

Predlog izgledne šanse za prolaz


L. Doncic (Slovenija) 6.5+ asistencija, 9ast

Slovenija je ogroman favorit sa hendikepom od 28.5 poena, i smatramo da ce u ovaj mec uci relaksirano i da ce Doncic biti blizu tripl-dabl ucinka.

Luka je u prva 2 meca belezio po 6 asistencija, a danas verujemo da moze da broji i do 10.

Na prethodnom prvenstvu Evrope, imao je partije sa 10, 7, 8 asistencija, a tako nesto moglo bi da se desi i danas.

Ukoliko ne juri titulu najboljeg strelca prvenstva, smatramo da je kadar da ostvari tako nesto, sto je pokazao nebrojeno puta u NBA.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje