četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez nekoliko jako važnih igrača

Jedan tim će danas igrati bez nekoliko jako važnih igrača, po dva u dve linije tima, a uz to motivacija je okrenuta ka sasvim drugom meču. Meč okvirno možete preuzeti do 21 sat, a predložena kvota je 1,60.

Kup Argentine nam u 1/8 finala donosi meč između prvoligaša Argentinos Juniorsa i ekipe iz druge lige San Martin.

Argentinos Juniors je imao dosta obaveza ove sezone, ali je ispadanje od Fluminensea u okviru Kopa Sudamerikane smanjilo te obaveze pa se tim okreće obavezama u domaćim takmičenjima. Oni su Kopa de la liga takmičenje otvorili sa pobedom i porazom i to identičnim rezultatima 3:2, pobedili su River, a poraženi su od Arsenal Sarandija. Što se tiče kupa do sada su izbacili niželigaša Deportivo Armenio 3:0, uz prolazak protiv Patronata 1:2. Za današnji meč će im faliti samo golman Lanzillota (14u/0g),defanzivac Luciano Sančez (16u/0g) i vezni igrač Mathias Vera (10u/0g).

Što se tiče gosta, oni su u borbi za plejof poziciju u Drugoj ligi, nalaze se na 6.mestu i 2.septembra moraju da dobiju na svom stadionu, pa se možda očekuje i neki izmenjeni tim ovde. Ono što je takođe zanimljivo to je da u gostima primaju dosta golova, imaju gol razliku van svog stadiona 12:22, a samo je 4 od 18 drugih ekipa primilio više golova van svog stadiona. Danas sigurno nema povređenih važnih igrača za igru tima, to su defanzivci A. Molina (25u/1g/2a) i Sienra (13u/0g/1a – odigrao 7 mečeva jul i avgust), potom nema dvojice standardnih veznjaka – drugog strelca tima B. Borasia (27u/4g/3a) i jednog od trećih strelaca tima i drugog asistenta F. Grahla (24u/4g/3a)

Mišljenje urednika: Argentinos Juniors svakako sada želi da se okrene kopa de la ligi i kupu Argnetine, a danas bi trebalo da protiv tima koji ima sasvim druge motive i koji će biti oslabljen ostvare pobede, koja se danas plaća kvotom 1,60.

0:1

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje