četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Finansijska kriza, sukobi i otpuštanje igrača u jednom klubu

Jedan klub potresa finansijska kriza, sukob između trenera i igrača, pa je to rezultovalo odlascima petorice igrača uz povredu još jednog krilnog napadač koga danas takođe neće biti, među kojima je i najbolji asistent tima, meč okvirno možete preuzeti do 15:30 časova, a predložena kvota je 1,70.

Radi se o susretu Egipatske Premijer lige, u kojem se od 16 časova sastaju ekipa El Gaish i El Ismaily, radi se o meču 14.kola

El Gaish je tim koji ne blista ove sezone, ali se nalazi iznad opasne zone na 13.mestu sa 3 pobede, 4 remija i 6 poraza uz gol razliku 15:21. Na domaćem terenu imaju skor 3 pobede, 1 remi i 2 poraza uz gol razliku 9:10. Po informacijama kojima raspolažemo za danas u timu nemaju bitnijih izostanaka.

Sa druge strane, ekipa El Ismaily nalazi se na poslednjem 18.mestu na tabeli sa 1 pobedom, 4 remija i 8 poraza uz gol razliku 8:18. Na gostovanjima ove sezone imaju skor 1 pobeda, 2 remija i 3 poraza i gol razliku 6:10. Ono što je problem već neko vreme jesu finansije, pa su igrači nezadovoljni tim stanjem smanjili treninge i dolaske na iste, na šta je reagovao trener Ahmad Hosam ,,Mido“ i otpustio petoricu igrača, sa velikim primanjima koji su to radili, to su golman Ahmed Abdel Moneim (0u/0g/0a), potom defanzivci H. Nagguez (7u/0g/0a), Ahmed Mohsen (6u/0g/0a), kao i vezni igrač i najbolji asistent tima Saleh Gomaa (12u/0g/2a) i napadač Basem Morsy (12u/1g/0a). Zbog povrede će izostati krilni napadač Mahmoud Shabrawy (9u/0g/0a).Do nedavno je ovaj klub imao zabranu registracije novih igrača zbog dugovanja prema bivšem igraču iz Tunisa, ali je to sada rešeno, pa ćemo videti u narednim danima da li će se i kako ovaj klub pojačati.

Prošle sezone oba meča dobio je današnji domaćin minimalnim rezultatom 1:0, a na poslednjih 6 domaćinstava protiv ekipe El Ismaily skor je 2 pobede, 3 remija i 1 poraz.

Mišljenje urednika: Danas se sastaju dva tima koji svako na svoj način ima probleme u igri, deluje da je domaćin u nešto boljem stanju i boljoj situaciji, dok gosti zbog situacije u klubu, odlazaka važnih igrača po nama sva tri boda moraju da traže pre svega na svom staidonu, naš predlog danas je igra 1X&0-3 gola po kvoti 1,70.

1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje