četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

BET INFO: Može li autsajder danas da dođe do povoljnog rezultat protiv rotiranog sastava gosta

Danas se u Grčkoj igraju mečevi 1/4 finala kupa, a meč koji je nama zapao za oko igra se od 13 časova, a sastaju se trećeligaš Apollon Paralimniou i prvoligaš Lamia.

Domaći tim nalazi se na 3.mestu svoj grupe u okviru treće lige, igraju dobro ove sezone i imaju ambciju da napadnu ulazak u drugu ligu, u okviru kupa su već napravili istorijski rezultat plasmanom među osam najboljih, a do sada su bili bolji od Panargiakosa (pobeda u gostima 0:4), potom od ekipe Asteras Petrit koju su izbacili na penale u gostima, zatim je usledio meč sa Ionikos Ioniasom gde su takođe slavili 0:4 u gostima, a potom su u 1/8 finala u dvomeču bili bolji od ekipe Agios Nikolaos (2:2 u na domaćem terenu i pobeda u gostima 1:2 posle produžetaka). Danas će izaći u najjačem sastavu motivisani da se pred prvoligašem Lamiom predstave u lepom svetlu.

Ekipa Lamie ima velike probleme u okviru lige, nalaze se na 13.  predposlednjeme mestu sa samo 1 pobedom, 8 remija i 6 poraza uz gol razliku 8:31. U kupu su prošli dva kola, najpre Almopos (pobeda 0:2 u gostima), a potom u dvomeču i još jednog niželigaša Athens Khaliteu (1:1 na domaćem terenu, pobeda u gostima 1:2). Ono što je danas zanimljivo jeste činjenica da će trener gosta odmoriti dosta standardnih igrača, sedmorica njih sigurno neće igrati jer nisu ni otputovali sa timom, to su Cornezos (17u/1g/0a odbrana)  Goranov(17u/1g/0a odbrana), Nunez (14u/2g/0a sredina), Bejarano (15u/1g/1a sredina) Slivka (16u/0g/0a), Manousos (14u/0g/0a napad) , Romanić (6u/0g/0a napad), uz to povrede imaju golman Garavelis (3u/0g/0a) i napadač Karamanos (3u/0g/0a), nije iskuljučeno da će još neko od standardnih prvotimaca meč početi sa klupe danas.

Iako se radi o duelu trećeligaša i prvoligaša, mišljenja smo da će domaći terene i motivacija doneti dosta domaćoj ekipi, a kladionica Max bet nudi kvotu 1,55 na igra H1 (-2), tj. da domaćin neće biti poražen sa više od jednog gola razlike, tako da i u slučaju pobede Lamije minimalnim rezultatom (0:1,1:2,2:3…) opklada je pogođena. Naravno ne preterujte sa ulogom i srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje