četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Finansijski problemi i mnogobrojni odlasci oslabili tim

Jedan tim je u izuzetnim finansijskim problemima, a igraće protiv tima koji ima jako dobar sastav spreman da se suprotstavi oslabljenom igrački i finansijski rivalu. Meč okvirno možete preuzeti do 21 sat, a predložena kvota je 1,98.

Prvo kolo Clausure (drugi deo šampiona u Boliviji), gde će se na terenu koji inače dele, sastati Jorge Wilsterman i Palmaflor.

Domaći tim je u velikim finansijskim problemima, napustilo ih je dosta igrača, čak 16, a adekvatne zamene nisu došle. Duguju 700.000 dolara fudbalerima koji su podneli tužbu. U prvom delu sezone (Aperturi) igrali su u B grupi gde su od osam timova zauzeli 6.mesto sa skorom 4 pobede, 6 remija i 6 poraza i gol razlikom 16:20.

Sa druge strane je odličan tim Palmaflor koji je prvi deo sezone završio u 1.mestu A grupe sa 9 pobede, 1 remijem i 6 poraza uz gol razliku 18:21. Oni nisu puno menjali tim, tako da sa istim ambicijama igraju i ovaj deo sezone.

Mišljenje urednika: Iako je prvo kolo uvek nezahvalno za prognozu, smatramo da Palmaflor može do iznenađenja na ovom meču, ali im ipak ne dajemo punu prednost, pa smo se opredelili za igru X2&2+ po kvoti 1,98.

2:1 (1:0)

Ekstra predlog: Vrlo često se dešava da timovi u ovakvim situacijam odigraju i prelaz zbog novca, pa možete pokušati sa igrom iz 1 u 2!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje