nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Francuska Liga 1: Najava, prognoza i izostanci igrača

Danas predlog jednog meča iz Francuske lige 1, predlozi kvota 1,65, kao i predlog sa drugog meča 1,70. Članak otvarati do 17 časova, za oba predloga, od 19 časova će biti smanjen broj kredita tako da ćete moći da otvarate i za drugi meč do 21 sat.


Nova sezona Francuske lige, deluje dosta neizvensnija nego neke prethodne po uvodu, a mi ćemo kroz Premium članke pokušati da pronađemo najbolje tipove za naše Premium pratioce, ali i da vas informišemo o važnim izostancima koji će vam pomoći prilikom klađenja.


Brest je započeo sezonu impresivnom pobedom od 3-2 protiv Lensa, i to posle  zaostatka od 2-0, pre svega sjajnom igrom Del Catilla, potom su slavili protiv Avra, a isti igrač je dominirao terenom, da bi u prošlom kolu bili poraženi od Marseja u gostima, ali uz nekoliko propuštenih šansi za gol, a imali su ukupno 18 šuteva što dovoljno govori o stilu igre ovog tima ove sezone, koji je napadački i otvoren. Za sada su na 4. mestu sa gol razlikom 5:5.

S druge strane, Rennes je započeo sezonu razbijanjem novajlije u Lige 1, ekipe Metza, sa 5-1, posle ovog susret ostali su bez Doku-a koji je pojačao Mančester Siti. U naredna dva meča remi sa Lensom 1:1, pa potom prošlog vikenda remi sa Avrom 2:2, iako su vodili 2:0, ali su popustili i dozvolili gostu da se vrati. Nalaze se na 6.mestu sa gol razlikom 8:4.

Što se tiče izostanaka, u Brestu će faliti samo mladi defanzivac Josue Escartin

Sa druge strane Renu će faliti Warmed Omari (2u/0g/0a odbrana) i Martin Terrier (0u/0g/0a ofanzivini vezista)

Mišljenje urednika: Oba tima pokazala su ove sezone da će igrati ofanzivan fudbal sa dosta golova, pa je po nama ovo idealno za predlog GG po kvoti 1,65.

0:0


Monako je u prošlom kolu izbegao na kraju meč svoj prvi poraz u sezoni, remizirajući sa Nantom 3:3, iako su u jednom trenutku meča gubili čak 3:1, ponovo je Minamino pokazao da će biti glavna snaga kluba uz napadača Ben Yeddera, ali odbrana odlaskom Disasija u Čelzi ne izgleda nimalo stabilno, jer su iz tri pokušaja primili tri gola od Nanata, koji nije tim koji daje dosta golova, pa je tim pre problem još veći. Do sada je Monako slavio dva meča protiv Klermona 4:2 i Strazburga 3:0, pa je jasno da će napad nastaviti sa dominacijom u ligi.

Lens, koji je prošle sezone bio drugoplasirani i bio blizu da iznenadi favorizovani PSŽ, ali odlaskom Fofane i Opende, deluje da je tim izgubio glavnu snagu u timu, nalaze se trenutno na 16.mestu sa 1 remijem i 2 poraza uz gol razliku 4:7. U prošlom kolu su poraženi od PSŽ-a 3:1, protiv Bresta su vodili 2:0, ali su poraženi 3.2, uz remi sa Renom 1:1, tako da su u dva vezana meča ispuštali prednost koju su imali. Čitave prošle godine primili su samo 29 golova, a ove na tri meča već sedam.

Mišljenje urednika: Prošle godine Lens je dva puta lako savladao Monako 3:0 i 4:1, pa sada verujemo da će ,,kneževi“ pokušati da se ,,osvete“, a činjenica da im napad odlično funkcioniše ne ide u prilog slaboj odbrani Lensa na početku sezone, samo zbog činjenice da je i odbrana Monaka na tankim nogama idemo sa kombinacijom, a predlog je 1X&2-6 gola po kvoti 1,70.

3:0


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje