utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Francuska Liga 1: Najava, prognoza i izostanci igrača

Danas predlog jednog meča iz Francuske lige 1, predlozi kvota 1,55 i na manji ulog 2,15. Članak otvarati do 19 časova.


Nova sezona Francuske lige, deluje dosta neizvensnija nego neke prethodne po uvodu, a mi ćemo kroz Premium članke pokušati da pronađemo najbolje tipove za naše Premium pratioce, ali i da vas informišemo o važnim izostancima koji će vam pomoći prilikom klađenja.


Marsej se ozbiljno pojačao tokom leta, ali su doživeli šokantno ispadanje u kvalifikacijama za Ligu šampiona od Panatinaikosa, pa je sada tim pre svega okrenut dobrim nastupima u domaćoj ligi gde želi da ostvari najviši plasman, do sada su odigrali dva meča, savladali Rems 2:1, uz remi u gostima sa Mecom 2:2, u oba meča su pokazali puno kvaliteta u napadu, naročito se to može reći za napadača Vitinju i krilnog napadača Ismailu Sara, ali i dosta propusta u odbrani, gde su u prvom meču dozvoili Remsu gol, ali i još jednu propuštenu šansu uz poništen gol, dok u drugom meču primaju dva gola od Meca sa igračem više na terenu.

Danas će im faliti defanzivni vezisti Geoffrey Kondogbia i Pape Sarr.

Što se tiče Bresta, oni su sjajno počeli novu sezonu sa dva pobede nad Lensom u prvom kolu na domaćem terenu 3:2, a potom i u gostima nad Avrom 1:2 u gostima. U prvom susretu su pokazali neverovatan karakter povratkom u meč i pobedom posle vođstva gosta od 0:2, doduše uz dva jako naivna penala koje su napravili gosti, ali svakako ne zanemaruje činjenicu da je Brest okrenuo meč. U drugom susretu su dobili zahvajuljući još jednoj jako dobroj partiji Del Kastilja koji igra sjajno na početku nove sezone.

Brest za danas nema bitnih izostanaka.

Ono što je zanimljivo to je da je na prethodnih sedam međusobnih mečeva ovih rivala prošla igra GG.

Mišljenje urednika: Tim Marseja je zaista napravljen da bude napadačaka mašina, Aubamejang, Iliman Ndiaje, Sar, Veretu, Vitinja zaista deluju jako dobro ka napred, ali takođe timska defanziva ne deluje sjajno, Brest je odigrao dva jako dobra meča, ali takođe pokazuje tendenciju da lako postiže, ali i prima golova, pa ćemo ići sa opreznim predlogom 1X&2-5 gola po kvoti 1,55, takođe možete na manji ulog pokušati i sa igrom GG&1P1+ po kvoti 2,15.

2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje