sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Francuska Liga 1: Najava, prognoze i izostanci (17.03.2023)

Danas predlog sa jednog meča koji je na programu, predložena kvota je 1,70. Članak možete otvarati do 21 sat.

Kao i svake sezone u našem Premium delu imamo i Francusku Ligu 1, trudićemo se da kroz dobre analize dođemo do što većeg procenta pogodaka. Ukoliko želite da čitate Premium članke, dobijate informacije i predloge, donirajte za naš sajt i čitajte sve, više informacija na [email protected]


Lyon – Nanntes

Domaći tim u najmanju ruku ne blista ove sezone, trenutno su daleko od evro kupova što je cilj Liona svake sezone, iako bi nekom jako dobrom serijom rezultat možda mogli do petog mesta koje je od njih udaljeno sedam bodova u ovom trenutku. Lyon se nalazi na 10.mestu sa učinkom od 11 pobeda, 7 remija i 9 poraza uz gol razliku 42:31. Na domaćem terenu igraju dosta bolje nego na strani pa su tu na skoru 6 pobeda, 4 remija i 3 poraza i gol razlikom 19:10. Za današnji meč će igrati bez prvog golmana Lopesa (22u/0g/0a) i desnog beka Gustoa (17u/0g/1a). U ovom trenutku tim je u solidnoj formi jer su neporaženi na prethodna četiri odigrana meča u svim takmičenjima (2 pobede i 2 remija).

Sa druge strane tim Nanta je na 14.mestu i u ovom trenutku deluje da su ostvarili svoj primarni cilj, a to je da ne uđu u borbu za opstanak, imaju učinak od 6 pobeda, 11 remija i 10 poraza uz gol razliku 29:36. U gostima igraju dosta slabije nego na svom stadionu i imaju učinak 2 pobede, 5 remija i 7 poraza i gol razliku 14:22. Na poslednja 4 meča u ligi Nant nije slavio, imaju 1 remi i 3 poraza. Za danas će tim biti oslabljen neigranjem četvorice igrača, to su defanzivci Merlin (16u/0g/1a), Traore (9u/0g/0a) i Coco (17u/1g/0a), kao i veznjaka Chirivella (23u/0g/1a).

Na pet od prethodnih šest međusobnih mečeva slavio je tim Liona, dok je jednom bilo nerešeno.

Mišljenje urednika: Deluje da je domaćin uhvatio kakvu takvu formu, a danas im u goste dolazi tim koji ima problema u igri i ne nalazi se u dobrom trenutku, očekujemo motivisanog domaćina i novu pobedu za finalni juriš ka gornjem delu tabele, a pobeda Lyona plaća se kvotom 1,70.

1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje