petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Francuska Liga 1: Najava, prognoze i izostanci (Petak 01.10.)

Kao i svake sezone u našem Premium delu imamo i Francusku Ligu 1, trudićemo se da kroz dobre analize dođemo do što većeg procenta pogodaka. Ukoliko želite da čitate Premium članke, dobijate informacije i predloge, pretplatite se na naš PREMIUM sektor, više informacija na [email protected]


21:00 Lens – Rems

Za Lens možemo svakako reći da je najprijatnije iznenađnje dosadašnjeg toka prvenstva, nalaze se na 2.mestu sa 4 pobede, 3 remija i 1 porazom uz gol razliku 14:10. Ono što ima fali da bi učinak bio još bolji jesu nešto bolje igre na domaćem terenu gde imaju samo 1 pobedu, uz 2 remija i 1 poraz i gol razliku 5:5. Odlične partije od početka sezone pokazuju veznjak Frankovski i napadač Sotoca, kao i defanzivac Klaus. U prošlom kolu ostvarili su značajnu pobedu u gostima kod favorizovanog Marseja gde su pokazali da mogu i sa najboljim timovima lige. Ono što je zanimljivo to je da Lens nije vodio nijednom na četiri odigrana meča kod kuće, tri nerešena ishoda na poluvremenu i jednom su gubili.

Izostanci: Jean (3/0/0 sva tri meča ušao sa klupe, napadač), kao i mladi veznjak J.Varane (0/0/0)

Što se tiče ekipe Remsa, oni su na 11.mestu, manje više prema očekivanjima, imaju 2 pobede, 4 remija i 2 poraza uz gol razliku 10:9. Na gostovanjima igraju sasvim dobro i imaju 1 pobedu (protiv Rena 0:2), potom 2 remija (1:1 sa Mecom i 0:0 sa Nicom) uz 1 poraz (2:1 od Lila). Jako tvrdi mečevi sa fokusom na defanzivu, trener Remsa je neko ko je poznat po tome da je dobar taktičar pa neretko menja taktiku kako iz meča u meč, tako i u toku samog meča, ali je u gostima, fokus pre svega na defanzivi i brzim kontranapadima.

Izostanci: jedan od trojice najstandardnijih defanzivaca Andreaw Gravillon (8/0/0), vezni igrač Moreto Cassama (5/2/0 je pod znakom pitanja, ali je verovatnije da će propustiti meč), vezni igrač Valon Berisha (6/0/0 – pet puta ušao sa klupe), veznjak Mathieu Cafaro (3/0/0) napadač El Bilal Touré (3/0/0), napadač Fraser Hornby (0/0/0)

Očekivanja i predlog: Domaći tim je favorizovan i to je potpuno zasluženo dosadašnjim partijama u ligi, međutim u goste im dolazi tim koji će pokušati da defanzivnom igrom i destrukcijom dođe do povoljnog rezultata iz par kontranapada, mi ipak verujemo domaćem timu tj da neće ostati poražen i predlažemo igru 1X&0-3 gola po kvoti 1,65.

2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje